Gönderen Konu: 2014 Toyota Corolla Dizel-Otomatik Motor Arıza Lambası  (Okunma sayısı 629 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
2-3 gündür aracı kullanmıyordum. Bugün birkaç kilometre gidince sarı renkte motor arıza ışığı yandı. Daha sonra da sönmedi, arabanın performasında bir zorlanma hissetmedim. Bir göstermek istiyorum ancak önce size danışmak istedim neden olabilir diye? Bakım için özel servise gidiyordum ancak bunun için Toyota servisine mi gitmeliyim?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 218 kere teşekkür etti
  • 1364 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 Toyota Corolla Dizel-Otomatik Motor Arıza Lambası
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2022, 16:06:35 »
Bilgisayara bağlatarak arıza koduna baktırın,Toyota özel servisi ise olabilir,her arabaya bakan servisler  ise arızayı yanlış yorumlayıp değişik masraflar çıkarabilirler,bulunduğunuz kenti yazarsanız servis tavsiyesi yapılabilir.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 Toyota Corolla Dizel-Otomatik Motor Arıza Lambası
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2022, 22:18:08 »
Dizel corollalar Genelde debimetre kirlenmesinden yakar arıza ışığını ama başka bir sorunda olabilir,debimetre temizliği çok basit hava filtresi kazanı veya hortum üzerinde olur söküp hava tutup tekrar takarsanız ve akü eksi kutup başını söküp tekrar takarsanız düzelir,yada cihaz ile resetleme gerekebilir,Tokay abinin dediği gibi yaşadığınız şehri yazarsanız servis tavsiyesi yapılır.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.