0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Prins teknomax lpg var aracımda. 23 bin km sonra filtre değişimine gittim. Önceki filtre yide 22 bin km civarı kullandım usta 20 bin de sistem kendini kitler, sizinki de her an kapatabilirmiş dedi. Bende bu sefer denemiş oldum 3 bin km geçince kitlemediğini.Ancak kafam bu değişimde karıştı. Ankara şimşek otogazda değişim yaptım. Usta bu cihazı uzun zamandır bilgisayara bağlamamışsınız dedi. Bende en son ki lpg değişiminde bağladılar dedim. 4 güncelleme gelmiş onun üstüne demek ki güncelleme yapmamışlar dedi.Bu sefer de Ortalama 35 saat kala sistem alarm verecek filtre değişimi için dedi. Kaç km sonra yani dedim onu ben bilemem gittiğin hıza bağlı dedi. Güncelleme yapmasaydı daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm. Prins lpgnin güncelleme leri ile ilgili hiç bi bilgi bulamadım internette Siz ne dersiniz?
Filtre değişiminde bişey yok zaten de, bilgisayara bağlama işi olmasaMesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 30, 2022, 16:45:15[/time]Kapitalizm yakamızı bırakmıyorMesaj Birleştirildi: Mayıs 30, 2022, 16:45:36Bunun geri dönüşü de yoktur değil mi?
O güncellemeyi yapan servis veya başka bir prins bayisi iptal edebilir,güncelleme dediği işlem uyarı sistemini aktif etmiş,daha önce kapalı olan sistemi açmışki mecburen gitmeniz için.