Merhaba,
Radyo uygulaması dışında diğerlerine alternatifler mevcut. Örneğin ben müzik çalar olarak poweramp kullanıyorum ve çok memnunum. Albüm kapağı ekleme ve görsel artıları olduğu gibi sanki ses kalitesine de etkisi var. Radyo olarak internetli olanlar oldukça fazla ama başta dediğim gibi normal radyo uygulaması bende görmedim. Ayrıca ana ekran görüntüsünü değiştiren agama car launcher cihazı çok daha araca özel gösteriyor, tavsiye ederim. Bahsettiğim uygulamaları 4 yıl önce 5-6 lira gibi uygun rakamlara edinmiştim ama şu anki fiyatları nedir bilemiyorum, ücretsiz muadilleri de mevcut. Android cihazın bana en büyük katkısı ise spotfy, arabada müzik ihtiyacını artık tamamen bu uygulama ile karşıladığım için usb veya karta müzik yükleme derdim kalmadı. Eğer isterseniz daha sonra ekran görüntüsü yükleyebilirim. Bu arada bluetooth uygulamaları zaten birbirine çok benzer uygulamalar olduğundan bence değiştirmeyin, orjinalinin daha stabil çalışacağını düşünüyorum. Kullandığım android cihaz evervox marka.