Gönderen Konu: Araba Android cihazın yerleşik uygulamaları  (Okunma sayısı 937 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Araba Android cihazın yerleşik uygulamaları
« : Mayıs 22, 2022, 19:25:58 »
Merhaba arkadaşlar,

Araçlarımıza sonradan takılan android cihazlardaki  Radyo, bluetooth konuşma uygulaması gibi yerleşik uygulamaları değiştirmenin bir yolu var mı ?

Yani farklı uygulamalar play store de yada after marketlerde bulunabilir mi ?  Yoksa cihaza özel yapılan romun içinde geldiği için değiştirme şansımız yok mu ?

Örneğin bendekiler bunlar,   ama aliexpreste falan gördüğüm cihazlarda daha hoş ara yüzü olan uygulamalar var.  Bunları apk olarak bulmanın bir yolu olsa keşke.

1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Toyota Club Türkiye

Araba Android cihazın yerleşik uygulamaları
« : Mayıs 22, 2022, 19:25:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '18
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: Araba Android cihazın yerleşik uygulamaları
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2022, 10:33:09 »
Merhaba,
Radyo uygulaması dışında diğerlerine alternatifler mevcut. Örneğin ben müzik çalar olarak poweramp kullanıyorum ve çok memnunum. Albüm kapağı ekleme ve görsel artıları olduğu gibi sanki ses kalitesine de etkisi var. Radyo olarak internetli olanlar oldukça fazla ama başta dediğim gibi normal radyo uygulaması bende görmedim. Ayrıca ana ekran görüntüsünü değiştiren agama car launcher cihazı çok daha araca özel gösteriyor, tavsiye ederim. Bahsettiğim uygulamaları 4 yıl önce 5-6 lira gibi uygun rakamlara edinmiştim ama şu anki fiyatları nedir bilemiyorum, ücretsiz muadilleri de mevcut. Android cihazın bana en büyük katkısı ise spotfy, arabada müzik ihtiyacını artık tamamen bu uygulama ile karşıladığım için usb veya karta müzik yükleme derdim kalmadı. Eğer isterseniz daha sonra ekran görüntüsü yükleyebilirim. Bu arada bluetooth uygulamaları zaten birbirine çok benzer uygulamalar olduğundan bence değiştirmeyin, orjinalinin daha stabil çalışacağını düşünüyorum. Kullandığım android cihaz evervox marka.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: Araba Android cihazın yerleşik uygulamaları
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2022, 11:31:26 »
İlginiz için teşekkür ederim,  poweramp, spotify ve internet üzerinden dinlenen radyoları, agama car launcher, CarWebGuru ve  Thunder Gps Speedometer gibi uygulamaları aynen sizin gibi daha önce satın almıştım ve bazılarını zaman zaman bazılarını ise sürekli kullanıyorum. Powerampte  albüm resimlerini müziklere gömmek için mp3tag isimli programı kullanıyorum ben mesela. Farklı launcherler deniyorum hep zaten. 

Sadece yerleşik uygulamalar için alternatif oluyor mu onu merak etmiştim. Özellikle yerleşik radyoda RDS özelliği var ancak radyo ismi çok mini puntolarda.  Ben bazen görüyorum radyo frekansının olduğu büyük punto rds olunca radyo ismi olarak geliyor. Ama bende altta küçücük yazılar olarak geliyor, ama frekans göstergesi kocaman.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -