0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler umit bey zaten başka yerden fiyat bile almadim ziya ustaya guvendigim için üyelik bilgilerinde isim degisikligi yapılacak yeri bulamiyorum birde 0w-20 veya 5w-30 yag yorumunuzu alabilirmiyim ben osmaniye ve adanada yasadigim için 0 20 yag çok ince gelir dusuncesindeyim
selam arkadaşlar 2019 model corolla vision paket araç aldım 34 binde lpg takılı değil.Daha önce 2012 model opel astra h 1.6 benzinli aracım vardı 6 yıldır kullandığım toyotaya dair ilk izlenimim süspansiyonu ve direksiyonu opelden daha yumuşak geldi ancak hb astradan sonra yol tutusu zayıf sanki astra gibi güven vermedi ve birde opele göre kaporta zayıf ama aracı sevdim porformans aynı hacimli atmosferik motorlu astraya göre daha iyi birde toyotalar sorun çıkarmaz diye aldım malum opelde bayağı bir arıza ile uğraşmışım.İzninizle ilk sorum şu araçta lpg yok adanada ayaz lpg lavoto bayinde lavato obd2 taktırmayı düşünüyorum herkez toyotaya brc gider diyor ama ayaz lpgnin işçiliğine güveniyorum.ikinci sorum aracın garantisi devam ediyor 30 bin bakımı ocakta yetkili serviste yapılmış 2022 aralıkta garanti bitiyor anladığım kadarı ile garantiyi uzatabilirmiyiz ayrıca ilk 3 bakım kağıtlarında yetkili servis 5w-30 yağ kullanmış bazı yerlerde 0w-20 olması lazım diyorlar 40 binde bakıma sokacağım ilk 40 bin 5w-30dan sonra 0w-20 sıkıntı çıkarırmı sizce.
Cevabınız için teşekkürler Selman bey opel astra çok şükür yolda birakmadi ama çok beklenmedik arizasi olmuştu onuda 4 yasinda 40 bin km de almıştım yag sogutucusundan klima kompresoru subab erimesi oksijen sensörü termostat (2defa)karterden yag kacirma neden yapti bunu hiç anlamadım Bogaz kelebegi derken en son yağlı ekzantirik kasnaklarindan ses gelmeye baslayinca onu yaptirmadan musteriye soyledim yaptirdim corolla tercihim birazda sorunsuz algisindan arac 2019 da aralik ayinda bayiden cikmis tum bakim evraklari tamam 30 binde ins yagmurdan kacarken doluya tutulmam )
Opelden uzak durmak lazım. Daha hiç iyi bir şey duymadım hakkında
Toyota kullanıcısı aracını satıp başka marka alsa bile birgün yolu Toyota ya tekrar uğrar.
Benim eski aracım da Astta H 2012 triptonik HB. Ben de 2013 yılında 14.000 km aşmıştım. 2019 kasımda 113.000 km iken sattım. Özellikle 2016 yılından sonra ha bire orası burası arızalanıyordu. Şimdi kafam rahat. Toyota da hiç pişman olmadım. Tek pişmanlığım bu aracı alırken dream paket yerine 15.000 TL daha verip flame x pack almamamdır. Opel'in kasası, Toyota'ya göre biraz daha kalın ve sağlam duruyor. Onun dışında Opel'in bir artısı yok.