Gönderen Konu: park sensörü  (Okunma sayısı 2384 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
park sensörü
« : Eylül 20, 2006, 11:46:09 »
aracımı alırken taktırdığım park sensörleri güneşte fazla durduğu zaman garip garip mesafeler gösterip durmadan ses çıkarmaya başlıyor acaba taktırdığım park sensörleri orjinal olmayabilirmi yada bozulmuş olabilirmi konu hakkında bilgilendirebilirseniz teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

park sensörü
« : Eylül 20, 2006, 11:46:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
park sensörü
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2006, 13:49:54 »
aracımın arkası tamamen boştu acaba yandaki araçlarımı algılıyor dedim ama geri geriaracımı boş bir yere çektiğimde bile 0.0 göstererek ikaz uyarısı almaya devam ediyordum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
park sensörü
« Yanıtla #2 : Eylül 26, 2006, 13:42:58 »
Alıntı yapılan: Murat AKDENİZ
aracımın arkası tamamen boştu acaba yandaki araçlarımı algılıyor dedim ama geri geriaracımı boş bir yere çektiğimde bile 0.0 göstererek ikaz uyarısı almaya devam ediyordum.
[/quote]

Yeni gördüm konuyu ,

Aynısı bende de oldu , Sebep aşırı sıcaklardan mesafe olcen beynin işini yapamaz hale gelmesi ,
Beyin değişecek ,
Ben Cenmaxtan bizzat taktırtmıştım yenibosna E-5 uzerinde , 1 yıl olmadıysa takılan belgelerinle felan git , Sensorlerden gelen kablolarin toplantigi ana beyin degişcek ,

Sorun kalmıyo o zaman .

kolay gele

saygılarımla
Devrim Sağlam

467N SOL SEDAN 2005 ön kapılarda iç aydınlatma  Komple müzik sistemi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
park sensörü
« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2006, 01:15:29 »
Alıntı yapılan: Devrim Saglam

Yeni gördüm konuyu ,

Aynısı bende de oldu , Sebep aşırı sıcaklardan mesafe olcen beynin işini yapamaz hale gelmesi ,
Beyin değişecek ,
Ben Cenmaxtan bizzat taktırtmıştım yenibosna E-5 uzerinde , 1 yıl olmadıysa takılan belgelerinle felan git , Sensorlerden gelen kablolarin toplantigi ana beyin degişcek ,

Sorun kalmıyo o zaman .

kolay gele

[/quote]

Şu an bir sorum yok araçta yinede değiştirmem gerekiyormu 4 aylık daha  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
park sensörü
« Yanıtla #4 : Eylül 28, 2006, 22:15:03 »
bence garantisi bitmeden ilk arızasında yaptır derim sonradan sıkıntı çekmezsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
park sensörü
« Yanıtla #5 : Kasım 05, 2006, 20:55:08 »
Merhabalar,

10/2005 'te aracı 0 aldığımda sadece ses özellikli Park Sensörünü serviste taktırmıştım.

Geçen kışı sorunsuz geçirdim. Ancak geçen yaz bir kaç kez güneşte kaldığında sanki takılı kalmış gibi sabit ötüyordu. Tekrarlamayınca üzerine düşmedim.

Ancak bu kışın ilk karı düşüp ısıda -1'i gösterinde arıza tekrar etti. şu anda üzerindeki çamur ve karı temizlememe rağmen sabit ötüyor.

Fikri olan var mı? Bununda mı merkezi soğuktan etkilemiştir.

Ankara, 2006 Corolla SOL 1.6

Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
park sensörü
« Yanıtla #6 : Kasım 05, 2006, 23:04:39 »
Yetkili servisler garanti bahanesiyle park sensörlerini kendileri takıyorlar ancak genellikle kullandıkları piyasadaki en ucuz en dandik çin malı park sensörleri. Her üründe olduğu gibi bunlarda da garanti hakkınız var, taktırdığınız yere gidip tamirini yada komple değişimini talep edebilirsiniz.

Kaliteli park yardımcılarının sensörleri ara fişli oluyor ve kaza yada bu tip durumlarda tek tek kolayca değiştirilebiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
park sensörü
« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2006, 09:42:25 »
Alıntı yapılan: Gokce Oncu
Merhabalar,

10/2005 'te aracı 0 aldığımda sadece ses özellikli Park Sensörünü serviste taktırmıştım.

Geçen kışı sorunsuz geçirdim. Ancak geçen yaz bir kaç kez güneşte kaldığında sanki takılı kalmış gibi sabit ötüyordu. Tekrarlamayınca üzerine düşmedim.

Ancak bu kışın ilk karı düşüp ısıda -1'i gösterinde arıza tekrar etti. şu anda üzerindeki çamur ve karı temizlememe rağmen sabit ötüyor.

Fikri olan var mı? Bununda mı merkezi soğuktan etkilemiştir.

Ankara, 2006 Corolla SOL 1.6

Selamlar [/quote]

Benim başıma gelen aynı olay  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • hkup@mynet.com
  • Kan Grubu: ---
park sensörü
« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2006, 20:29:13 »
benim aractqa da basladı.gerci servise sordum 10 bin bakıma gidince beyin değişecek.
98 euro civic 1,4is

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
park sensörü
« Yanıtla #9 : Kasım 07, 2006, 14:04:53 »
Yazin aracta bagajdaki sicaklik 50 derecenin uzerine rahatlıkla cikabiliyor ki buda elektonik devreleri etkiliyor;
Benim başıma da aynısı geldi yukarıda dediim gibi beyin degişicek , taktırdığınız yer değiştirmek zorunda.

Bu parçayı ( tum fotocell lerden gelen kablolarin ve geri vites lambasinin girdigi beyin kısmı ) beyini degiştirdikten sona mumkunse içeride koltugun altına felan alin bu sayede çözüm olacaktir.

saygılarımla
Devrim Sağlam

467N SOL SEDAN 2005 ön kapılarda iç aydınlatma  Komple müzik sistemi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
park sensörü
« Yanıtla #10 : Kasım 07, 2006, 14:16:09 »
Sonradan takılanların kalitesinden olabilir mesela passatta kir pas içinde güneşte dursa bile  böyle bir sorum olmadı...
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...