0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracımın arkası tamamen boştu acaba yandaki araçlarımı algılıyor dedim ama geri geriaracımı boş bir yere çektiğimde bile 0.0 göstererek ikaz uyarısı almaya devam ediyordum.[/quote]Yeni gördüm konuyu ,Aynısı bende de oldu , Sebep aşırı sıcaklardan mesafe olcen beynin işini yapamaz hale gelmesi , Beyin değişecek , Ben Cenmaxtan bizzat taktırtmıştım yenibosna E-5 uzerinde , 1 yıl olmadıysa takılan belgelerinle felan git , Sensorlerden gelen kablolarin toplantigi ana beyin degişcek ,Sorun kalmıyo o zaman .kolay gele
Yeni gördüm konuyu ,Aynısı bende de oldu , Sebep aşırı sıcaklardan mesafe olcen beynin işini yapamaz hale gelmesi , Beyin değişecek , Ben Cenmaxtan bizzat taktırtmıştım yenibosna E-5 uzerinde , 1 yıl olmadıysa takılan belgelerinle felan git , Sensorlerden gelen kablolarin toplantigi ana beyin degişcek ,Sorun kalmıyo o zaman .kolay gele [/quote]Şu an bir sorum yok araçta yinede değiştirmem gerekiyormu 4 aylık daha
Merhabalar,10/2005 'te aracı 0 aldığımda sadece ses özellikli Park Sensörünü serviste taktırmıştım.Geçen kışı sorunsuz geçirdim. Ancak geçen yaz bir kaç kez güneşte kaldığında sanki takılı kalmış gibi sabit ötüyordu. Tekrarlamayınca üzerine düşmedim.Ancak bu kışın ilk karı düşüp ısıda -1'i gösterinde arıza tekrar etti. şu anda üzerindeki çamur ve karı temizlememe rağmen sabit ötüyor.Fikri olan var mı? Bununda mı merkezi soğuktan etkilemiştir.Ankara, 2006 Corolla SOL 1.6Selamlar [/quote]Benim başıma gelen aynı olay