Gönderen Konu: 2019 Vison mds NIBK Balata ve MANN Filtre  (Okunma sayısı 3267 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Ynt: 2019 Vison mds NIBK Balata ve MANN Filtre
« Yanıtla #20 : Mayıs 16, 2022, 19:19:42 »
Filitremarketim de 225 tl ama filitremarketim kendi ithalatçı olduğu için belki biraz daha pahali satiyor olabilir. Boyle bir durum varmis sanirim. Resmi kanallar bayiler satis yapsin diye daha pahali satiyorlar mis. Motul yağlari bilgim kadariyla bu yüzden kendi internet sitesinde daha pahali. Bu arada ben bu saticidan bosch filitre aldim. Problemli geldi degistirdiler. 10.000 km kullandim yirtilma vs olmadi.yine bu saticidan Aralik gibi mann filitre aldim daha kullanmadim ama gozume olumsuz bir durum çarpmadi arabada filitre marketimden aldigim var onunla karsilastirirm takmadan. N11 vs cok guvenilir gelmeyebilir ama bu Satıcı uzun zamandir olan satici herhalde bir problem olsa n11 kendi icinde barindirmaz.

Eskiden bir ara filtremarketim fiyat olarak en uygun yerlerden biriydi, şuan pek öyle değil, fiyat politikasını zaman içerisinde (özellikle de son zamanlarda) değiştirmiş gibi.

Alıcı ve satıcı arasındaki bilgi asimetrisi (örneğin, alıcının X satıcısının piyasaya sunduğu mann filtrenin kalitesinden ve orijinalliginden emin olamaması durumu) resmi distribütör için geçerli değil, dolayısıyla resmi distribütör bu durumu fiyata yansıtabiliyor, X satıcısı ise ürünu orijinal olsa bile, alıcı X saticisinin dürüstlüğünden emin olamadığı için, ancak resmi distribütörden daha düşük bir fiyat belirlerse ürünü satabiliyor diye düşünüyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 16, 2022, 19:19:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 850
  • Model Yılı: '20
  • 4 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 17, 2022, 20:13:27 »
Sattığım corolla aracımda js asakashi de kullandım mann filtre de. Mann a kalitesiz demek için bu işlerden anlamamak lazım. Keza js asakashi de öyle. Kaliteli bir filtre. Bir ürünü överken diğerini gömmek bizim toplumun hastalığı. Mann filtre pekçok üreticinin oem üreticisi. Nasıl bir inceleme yeteneği varsa kağıdından yapışkanından kalitesiz olduğunu anlamış bazı arkadaşlar. Yüzbinlerce kullanıcı bunu anlamamış. Şaka gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 17, 2022, 21:54:22 »
Sattığım corolla aracımda js asakashi de kullandım mann filtre de. Mann a kalitesiz demek için bu işlerden anlamamak lazım. Keza js asakashi de öyle. Kaliteli bir filtre. Bir ürünü överken diğerini gömmek bizim toplumun hastalığı. Mann filtre pekçok üreticinin oem üreticisi. Nasıl bir inceleme yeteneği varsa kağıdından yapışkanından kalitesiz olduğunu anlamış bazı arkadaşlar. Yüzbinlerce kullanıcı bunu anlamamış. Şaka gibi.
Mann benim de bildigim kadariyla bircok markanin oem ureticisi..Js kadar da kaliteli oldugunu dusunuyorum...Yorumlar icin tesekkurler. Orjinal mann filtre satan n11 veya trendyol saticisi bilen varsa tavsiyelere acigim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 11, 2022, 22:47:33 »
Bugun Nibk marka ön balatalari serviste taktirdim. Once diski tornaladilar sonra balatalar takildi. Arkalar bi 15k gider dediler onlari elletmedim.
Toplamda ön 2 disk tornalama ve ve balata işciligi 465Tl verdim.

Balatayi servisin ustasi col begendi. Kendi aracima takarim bundan dedi. Malzemelerini yapisini cok sevdi.

Aracin frenlerini henuz sert bir teste tabi tutmadim. Frenler yumusadi, ses ilk etapta yok.. kutudan cikan bakir gresi de balatanin arkasina o plakaya surerek takti usta.

Islemden memnunum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 12, 2022, 00:44:32 »
Bugun Nibk marka ön balatalari serviste taktirdim. Once diski tornaladilar sonra balatalar takildi. Arkalar bi 15k gider dediler onlari elletmedim.

Balatayi servisin ustasi col begendi. Kendi aracima takarim bundan dedi. Malzemelerini yapisini cok sevdi.

Aracin frenlerini henuz sert bir teste tabi tutmadim. Frenler yumusadi, ses ilk etapta yok.. kutudan cikan bakir gresi de balatanin arkasina o plakaya surerek takti usta.

Islemden memnunum..
Hayırlı olsun Mustafa bey,o balstayı görüpte beğenmiyecek usta yoktur, Toyota aracımda kullanmıştım hayran bıraktı herkesi aracı arkadaşım aldı hâlâ kullanıyor,dün bende Doblo'yu sattım şimdi sırf parça ve usta için ve kalitesinden memnun kaldığım için tekrardan Toyota bakıyorum.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 12, 2022, 07:08:44 »
Tesekkurler. Bu arada ilk basta disardan balata takmiyoruz demislerdi..Sorumluluk bende takin diye direttim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '12
  • 22 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 13, 2022, 12:57:03 »
Ben Filtron kullanıyorum,bir sıkıntı yaşamadım.
İyilik yapar gibi görünmeyin...Iyilik yapın,görünmeyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 22, 2022, 12:31:14 »
@Ufuk Sönmez (16363) merhaba. Sizden nibk marka ön ve arka balata takimi almistim yaz başinda..
Ön balatalari serviste taktirdim (diskleri tornalayip taktilar)
Sorunum şoyle: 120 ve ustu hizlarda fren yaptigimda aracta ugulutu olusuyor ve fren pedalinda titresim hissediyorum. Direksiyonda titresim yok, 120 alti hizlarda sehir icinde hic bir titresim,ses,ugultu yok.. fakat 140 150 gibi hizlarda bu oluyor.
Yardimci olur musunuz, neden oluyor bu. Arka balatalari henuz taktirmadim. Arac 38bin km de , ustundeki diskler orjinal..

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 22, 2022, 12:32:28
Arac 2019 model vision paket mds corolla bu arada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 22, 2022, 13:36:42 »
@Ufuk Sönmez (16363) merhaba. Sizden nibk marka ön ve arka balata takimi almistim yaz başinda..
Ön balatalari serviste taktirdim (diskleri tornalayip taktilar)
Sorunum şoyle: 120 ve ustu hizlarda fren yaptigimda aracta ugulutu olusuyor ve fren pedalinda titresim hissediyorum. Direksiyonda titresim yok, 120 alti hizlarda sehir icinde hic bir titresim,ses,ugultu yok.. fakat 140 150 gibi hizlarda bu oluyor.
Yardimci olur musunuz, neden oluyor bu. Arka balatalari henuz taktirmadim. Arac 38bin km de , ustundeki diskler orjinal..

Mesaj Birleştirildi: [time]Ağustos 22, 2022, 12:32:28[/time]
Arac 2019 model vision paket mds corolla bu arada.

Merhaba Mustafa bey,

Fren diskleriniz muhtemelen değişmesi gerektiği halde tornalanmış ve inceldiği için çabuk ısınıyor, dolayısı ile uğultu benzeri bir ses çıkıyor, bir süre sonra da salgı yapacak.

Bu şekilde kullanım ile (şu an bile) fren balatalarınızın yüzeyinde camlaşma denen durum meydana gelecektir, fren performansı da çok düşük olur, yeni diske montajı yapılırken balata yüzeyini zımparalamayı ve pah kırmayı ihmal etmeyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 22, 2022, 14:34:35 »

Islemden memnunum..

Serviste torna yapiyorlar mi? Benim diskleri direk degistirmislerdi..
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 22, 2022, 20:49:52 »
Serviste torna yapiyorlar mi? Benim diskleri direk degistirmislerdi..
Servis kendisi yapmiyor,sanayiye gonderip tornalattirmislardi.

@Ufuk Sönmez (16363) bey aracim 38binde.bu kilometrede disk degisimi normal midir? 1 2 gun icinde fren disk kalinligini ölcturecegim, K.maras serkan toyota'da. Sizden parca tedarik eden bir ustaymis bugun gorustum.eger problem balata kaynakli ise iade alma durumu olusacak mi?

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 22, 2022, 21:17:24
Tabi olcumde diskler servis standart kalinliginin altinda ise dediginiz dogrudur. Fakat diskler standartlarda ise problem balata kaynakli diyebilir miyiz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ağustos 22, 2022, 22:34:51 »
Sadece standartlarda olaması yeterli değil,eğer torna doğru yapılmamışsa yine uğultu ve titreşim yapar,zaten titreşim var diyorsunuz ya disk torna olamsı gerektiği gibi pürüzsüz yapılmadı yada torna sonrası sürüş esnasında sıcak disk ile suya veya farkında olmadan yıkamaya girmiş olabilirsiniz,aynısı form üyemiz @Mustafa Kervan (40001) (yanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın) bey'in başına gelmişti o'da seyehat esnasında araç yıkanmıştı,herşeyden ziyade artık yaz aylarında bile kuvvetli yağış görüyoruz, Diskler sıcakken bir anda yağış bastırırsa yine disk eğilmesi oluşabilir,2017 Eylül ayında Hatay'dan İzmir'e giderken Pozantı da durdum normalden soğuk bir hava vardı ve diskler eğildi :)gerisini siz düşünün.
Diskteki eğriliği görmenin en garanti yöntemi osiloskop ile kontrol etmektir,aynı sorunu foryada yapar sert çıkara düştüyseniz forya salgı yapmış olabilir.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 22, 2022, 23:03:09 »
Sadece standartlarda olaması yeterli değil,eğer torna doğru yapılmamışsa yine uğultu ve titreşim yapar,zaten titreşim var diyorsunuz ya disk torna olamsı gerektiği gibi pürüzsüz yapılmadı yada torna sonrası sürüş esnasında sıcak disk ile suya veya farkında olmadan yıkamaya girmiş olabilirsiniz,aynısı form üyemiz @Mustafa Kervan (40001) (yanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın) bey'in başına gelmişti o'da seyehat esnasında araç yıkanmıştı,herşeyden ziyade artık yaz aylarında bile kuvvetli yağış görüyoruz, Diskler sıcakken bir anda yağış bastırırsa yine disk eğilmesi oluşabilir,2017 Eylül ayında Hatay'dan İzmir'e giderken Pozantı da durdum normalden soğuk bir hava vardı ve diskler eğildi :)gerisini siz düşünün.
Diskteki eğriliği görmenin en garanti yöntemi osiloskop ile kontrol etmektir,aynı sorunu foryada yapar sert çıkara düştüyseniz forya salgı yapmış olabilir.
Umit bey merhaba. Arac konusunda titiz ve hassas biriyimdir..Balatalari ilk taktirip uzun yola ciktigimda vardi bu sorun ama dedim herhalde alisma suresi gecer falan demistim ama gecmedi.Sicak disklere su tutmam, uzun yolda arac yikatmam.Yazin herhangi bir sekilde uzun yolda yagmura da maruz kalmadim.Diskleri servis tornalatmisti..Balatalari taktirirken tem otonun tarif ettirdigi sekilde bakir greslerini falan uygulatarak taktirdim.
Cukura dusme konusuna gelince foryalari da kontrol ettirecegim tabi ama dedigim gibi araci nazik ve dikkatli kullanirim..38 bindeki aracin disk degisimi gerekliligi ilk kez basima geliyor. Bir aksilik var ,ya servisin tornasinda ya da balatada..Yetkili servis de torna isini beceremiyorsa kime guvenecegiz..
Benim ogrenmek istedigim eger problem balata kaynakliysa tem oto urunun arkasinda duruyor mu? Neticede ben diski foryayi falan hepsini kontrol ettirecegim..
Tem otodan araci aldim alali hem bakim hem sarf malzemesi aliyorum,oyle cirkefe yatacak bir musteri tipinde olmadigimi bilir ufuk bey..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ağustos 22, 2022, 23:30:55 »
Umit bey merhaba. Arac konusunda titiz ve hassas biriyimdir..Balatalari ilk taktirip uzun yola ciktigimda vardi bu sorun ama dedim herhalde alisma suresi gecer falan demistim ama gecmedi.Sicak disklere su tutmam, uzun yolda arac yikatmam.Yazin herhangi bir sekilde uzun yolda yagmura da maruz kalmadim.Diskleri servis tornalatmisti..Balatalari taktirirken tem otonun tarif ettirdigi sekilde bakir greslerini falan uygulatarak taktirdim.
Cukura dusme konusuna gelince foryalari da kontrol ettirecegim tabi ama dedigim gibi araci nazik ve dikkatli kullanirim..38 bindeki aracin disk degisimi gerekliligi ilk kez basima geliyor. Bir aksilik var ,ya servisin tornasinda ya da balatada..Yetkili servis de torna isini beceremiyorsa kime guvenecegiz..
Benim ogrenmek istedigim eger problem balata kaynakliysa tem oto urunun arkasinda duruyor mu? Neticede ben diski foryayi falan hepsini kontrol ettirecegim..
Tem otodan araci aldim alali hem bakim hem sarf malzemesi aliyorum,oyle cirkefe yatacak bir musteri tipinde olmadigimi bilir ufuk bey..
Eğer ilk takıldığında problem olduysa disk tornası doğru yapılmamıştır, o'da başıma geldi :)
Sanayi geçmişi olunca insan benzin kokusu özlüyor yine gidiyor sanayiye :)
Hocam balstadan olmadığına eminim en kötü balata bile takılsa sorun olmaz en azından sadece uğultu yapar titreme olmaz,titremenin kaynağı bozuk disk yüzeyi ve salgı yapmış forya diğer ihtimalde disk montajı esnasında diskin foryaya oturan göbeği ve forya temizlenmediyse balanslı çalışır,birçok usta bunu yapmıyor,birçok tornacıda yapmıyor veya torna mili eğri olanı bile gördüm,eski aracımda 2 defa disk tornası yapıldı ancak 3.de tuttu ama sonuncusu farklı tornacıya gitmişti,bu yazdıklarımı kontrol edin bunlardan birinde çıkacağına eminim (ABS tepkisini bildiğinizi var sayıyorum titremeden kasıt) bazı durumlarda ABS de erken devreye girebiliyor, bilinçli birisi olduğunuz için onu ayırd edersiniz zaten,bu yazdıklarım sizin sorununuzun çözümü için,tem servisi koruma amaçlı algılanmasın lütfen,zaten ufuk bey bu konuda hassas bir kişi,ürünlerinin arkasında duran birisi o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 22, 2022, 23:46:58 »
Tesekkur ederim. Dediginiz gibi diskleri sokturup kalinliklarini, torna islemini,foryayi falan kontrol ettirecegim..Umarim saglikli ve uygun bir sekilde sorunu cozerim..Gelismeleri yazarim burdan.
Titreme abs kaynakli degil bu arada onu ozellikle bir kac kez test ettim. Zaten absyi devreye sokacak sekilde hic araba kullanmadim bugune kadar cok sukur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 27, 2022, 14:03:48 »
@Ufuk Sönmez (16363) bey merhaba. Bugun ön fren disklerinin olcumunde degerler :23.38 ve 23.39 olarak olculdu. Balatalarin yuzeyinde camlasma olarak tabir ettiginiz durum yer yer mevcut..
Disklerin yuzeyinde herhangi bir problem yok..
Simdi biz arka balatalari da yine sizden aldigimiz balatalarla degisecegiz,usta arka balatalarda yapabilir cunku arka balatalarda dökuntuler var dedi.
 İlaveten ön disklerin tozunu aldirip, balatayi zimparalatip tekrar deneyecegiz...
Disk kalinliklarinda ve yuzeyinde bir problem olmadigini soyledi usta..

Ekleme:Arka balatalar da nibk balata ile degisim yapildi,ön balatalar zimparalandi ve tekrar takildi..ön disklerde gerek kalinlik olarak gerek yuzey olarak hic bir problem yok,ölçüleri yukarda yazdim.. Ayrica her ihtimali elemek adina fren hidroligi de degisti bugun.

Yuksek hizdaki ugultu ve fren pedalindaki titresim az da olsa gecmesine ragmen halen devam ediyor

@Ufuk Sönmez (16363) bey K.maras "toyota serkan" da serkan usta ile bugun tum islem asamalarinda ve test suruslerinde beraberdik. Kendisi sizden parca tedarik eden bir usta. Gerekirse beni arasinlar ben izah edeyim durumu dedi. Ön balatalarda bir sıkınti oldugu aşikar..

Eger aldigim urun garantili bir urun ise ki öyle oldugunu soylemistiniz balatalar alinirken. Degisim talebinde bulunuyorum.
Ilgili firmanin ustasi serkan beyin telefonunu isterseniz ayrica paylasirim ama zaten beni tem oto biliyor dedi kendisi..

Mesaj Birleştirildi: [time]27 Ağu, 2022 19:15[/time]
Problem ile ilgili video ses kaydi da alindi, arzu ederseniz onu da gonderebilirim watsupp uzerinden.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 28, 2022, 11:32:12
Degisim talebime olumlu donus saglayan @Ufuk Sönmez (16363) beye ve tem oto'ya tesekkur ediyorum...
Bu vesile ile tum forum uyelerine de Tem oto'nun firma olarak gercekten kurumsal ve ahlakli esnaflar olduklarini bir kez daha belirtmis olayim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 40000
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Eylül 21, 2022, 22:11:35 »
Ustaparcaci firması N11, trendyol sitelerinde mağazası mevcut. Civic auris, focus, corsa, corolla vb gibi bir çok arac için farklı zamanlarda mann boshh ya da filtron marka filtre setlerini kullandık. Sıkıntısız orjinal ürün gönderiyor. Sanayide wunder ya da daha düşük markalara saçma paralar vermeye gerek yok. İnsanları cahil yerine koyup kandırıyorlar. Sanal alışverişte ustaparcaci ya da uzmanparca ve fzrulman gibi orjinal ürün satan mağazalar var. Bu firmaların reelde de dükkanları mağazaları mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Eylül 21, 2022, 22:36:43 »
Wunder kimin üretimi biliyormusunuz?
10 yaşından beri sanayideyim yaklaşık 30 yıldır,öyle parçalar gördükü bu gözler orjinal diye satılan ama bildiğiniz çakma meriven altı üretim,çin malı bile onun yanında iyi kalır yani o derece ama parçacı orjinal diye satıyor,vicdan cüzdanda yani adamlar artık o kadar orjinale yakın üretim yapıyor ki uzman bir usta değilseniz anlamak mümkün değil,mesala Mann filtreyi orjinal olup olmadığını ben bakınca direk anlarım onun püf noktası nı biliyorum ama her vatandaş bunu bilmez/bilemez.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 40000
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Eylül 22, 2022, 18:21:02 »
En büyük sıkıntılardan biri de bu. Sanayideki parçacılara güvenilmiyor ki, orjinal kutunun içine çakma ürün koyuyor. Bu arada mann in püf noktasını bize de söyler misiniz. Biz de bilelim aldanmayalim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Eylül 22, 2022, 22:29:31 »
En büyük sıkıntılardan biri de bu. Sanayideki parçacılara güvenilmiyor ki, orjinal kutunun içine çakma ürün koyuyor. Bu arada mann in püf noktasını bize de söyler misiniz. Biz de bilelim aldanmayalim.
Sanayi veya internet farklı değilki cambaz her yerde aynı,hatta internette daha rahat hareket ediyorlar,Mann filtrenin orjinalinde ışık tutunca fosforlu yazı üretim tarihi vs ortaya çıkar normalde çıplak gözle bakınca görünmez ışık tutmanız lazım,bide pres yerleride orjinalde köşelidir çakmada silindirik şekildedir ayrıca yazı boyları bile farklı olur,buyrun buda görsel videosu,
https://youtu.be/u2hEjrs0bzw
TOYOTA CORONA 3S FE