Gönderen Konu: Fren balatası  (Okunma sayısı 733 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Fren balatası
« : Nisan 29, 2022, 02:26:40 »
Merhaba sağ arka fren balatasını değiştirmek istiyorum. Önere bileceğiniz marka yada tür varmı.

Toyota Club Türkiye

Fren balatası
« : Nisan 29, 2022, 02:26:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Fren balatası
« Yanıtla #1 : Nisan 29, 2022, 02:52:52 »
Merhaba sağ arka fren balatasını değiştirmek istiyorum. Önere bileceğiniz marka yada tür varmı.
Fren balatası sağ sol ayrı değişen bir parça değildir değişmesi gerekiyorsa iki taraf aynı zamanda değişir,marka olarak piyasaya da Bosch,TRV gibi markalar bulursunuz ama şiddetle tavsiye etmem, çünkü metal oranı yüksektir kendisi bitmez disk'i oyma yapar önlerde ise ses yapar,form üyemiz tem otonun getirdiği NIBK marka japon malı fren balatasını öneririm seramik balatadır ses yapmaz disk yüzeyinde oyuntu yapmaz fren mesafesini kısaltır.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2022, 10:50:13 »
Frende eşit oranda baskı olsun diye söylediniz biliyorum aynı anda değişmesi için ama arka sağdan artık ses geliyor ondan söylemiştim. 3 ürün dışında marka varmı? Bahsettiğiniz yerle çalışmak istemiyorum. 2 kez kendileri ile diyaloğa geçtim farklı sorunlarla  ve 2 sindede ilgi alaka göremedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2022, 14:49:23 »
Bence takim degistirin ve sol saglam olani alin...bir müddet kullandiktan sonra bir tarafta bozulma olursa kullanilmis olani oraya taktirirsiniz. ( En azindan maddi olarak biraz rahatlatir)
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007