Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 06, 2025, 01:26:56
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Araç İçi Ekipman (ICE)
»
Konu:
AEG CS MP 530 IR
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: AEG CS MP 530 IR (Okunma sayısı 3346 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Çokta FiFi :D
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: B-
AEG CS MP 530 IR
«
:
Nisan 26, 2009, 12:11:05 »
Sizce bu cd çalar ses sistemi için iyi bir cd çalarmıdır.
buda linki
http://www.aeg-itm.de/products.php?action=detail&id=61&lang=EN
Toyota Club Türkiye
AEG CS MP 530 IR
«
:
Nisan 26, 2009, 12:11:05 »
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
pahalı zevklerim var, benzin gibi
Araç: Corolla
Kan Grubu: A-
10 kere teşekkür edildi
Ynt: AEG CS MP 530 IR
«
Yanıtla #1 :
Nisan 26, 2009, 13:15:10 »
hoşgeldin selahattin bunu alma diyecektim ama almışsın sanırım diğer mesajlarından anladığım kadarıyla aracında takılı bu, 4x100 rms değeri değil, rms değeri 4x40 bunun (4x 100 Watt max. output power (4x 40 Watt RMS) kendi sitesinden kopyaladım) ses sistemi olarak kötü bir başlangıç yapmışsın, pioneer, alpine hatta en kötü ihtimalle sony tavsiye ederdim sana
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
şaban demirel
Kan Grubu: 0+
«
Yanıtla #2 :
Nisan 26, 2009, 13:23:19 »
daha bilinen markalara yönel bence.pioneer alpin sony kenvood gibi.3 kuruş fazla ver kafan rahat olsun.
ne bu çamaşır makınası yada buzdolabı gibi AEG .kesin çin işidir...
toyota'sız adam
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
«
Yanıtla #3 :
Nisan 27, 2009, 18:18:14 »
(4x 100 Watt max. output power (4x 40 Watt RMS) demişsiniz max. output power ile Watt RMS arasındaki yani fark nedir.İnternette arastırdım en fazla 4x50 watt max. output power veren cd çalarlar var
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Shiro (beyaz) ve ben
Araç: Corona
Kan Grubu: A+
5 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #4 :
Nisan 27, 2009, 18:44:30 »
Biri ses dalgasının maksimum gücü diğeri effektif gücü (bi çeşit ortalaması) gibi düşünebiliriz. Ses dalgası sabit bir akım tarafından taşınmadığı için böyle bir ortalama değer karşılaştırma açısından daha pratik olabiliyor.
CD okuyucu ve ona bağlı yükseltici'nin kalitesi de önemli ama ben olsam parayı hoparlöre verirdim. Bir ses sistemi en kalitesiz elemanı kadar kaliteli ses verir ve bu genelde hoparlördür. Verim ve daha da önemlisi "sadakat" 'e dikkat etmek gerekir. (fidelity)
Bu sözcüğün altını çizmek istiyorum
s a d a k a t
=
f i d e l i t y
..
Çoğu oto hoparlörü çok güzel "cıs-tak cıs-tak" veya "güm güm " yapar
ama sadakat yoktur.
Yani ha davul, ha trampet, ha kudüm, ha darbuka, ha kontrbas
hep aynı tumb tumb tumb sesi..
Onunla yoldan geçenlere hava atılır.. ama müzik dinlenmez..
Ve pioneer dahil bir sürü güvenilir markanın maalesef böyle populist ürünleri var.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,... Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,... Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!
Corona de Bergerac
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
10 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #5 :
Nisan 27, 2009, 19:45:57 »
o 4x50 yazanlar rms oluyor ama mx output power dese de rms sendeki 100 yazan değer peak denen ölçüm yöntemi, benim arabam da ankarada 4x45 çıkışlı alpine teyp var, orjinal hoparlörlerde bir gün dinleteyim farkı anlarsın
hatta şöyle söyleyim, son ön patladı
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Auris
Kilometre: 56000
Model Yılı: '11
2 kere teşekkür etti
13 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #6 :
Nisan 27, 2009, 21:00:58 »
selahattin bey.
sadece orjinal hoparlörlerde kullanıcam çalsın yeter diyorsanız işinizi görür gibi. AEG hifi sistemlerini daha önce yakından görmediğim için kalitesi hakkında yorum yapmam yanlış olur. Fiyatı nedir söylermisin.
Türkiyede satışı yok diye biliyorum servis yönünden sıkıntı yaratabilir. Size tavsiyem hangi markayı alırsanız alın USB girişli
olsun.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye! ***TOYOTA Auris 1,33 Comfort ( 2011 ) ***
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
«
Yanıtla #7 :
Nisan 27, 2009, 21:23:03 »
2 sene önce 80 € ya almıstım.Almanyadan gelmişti.. Yani demek istedigim şuydu bunun kadar özelliklisi bu fiyata bulamazdım..usb -hafıza kartı gürüşü bide 4x100 watt görünce bunu almıstıkk.
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
10 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #8 :
Nisan 27, 2009, 22:00:51 »
zaten peak değerinin yazılmasının nedeni de o, yani alan kişi vaay 4x100 diyerek hemen atlıyor ürünün üzerine
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Auris
Kilometre: 56000
Model Yılı: '11
2 kere teşekkür etti
13 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #9 :
Nisan 27, 2009, 23:07:50 »
hoparlörlerde de aynı olay var genellikle max.watt ı kutuda büyük puntolarla yazarlar.
Oysaki gerçek gücünü nominal power olarak genellikle kutunun arkasına özellikle küçük yazılarla yazarlar.
5-6 Yıl kadar önce müzik setleri revaçta iken PMPO olarak(örnek PMPO 5000W gibi) gücünü belirtmek modaydı.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye! ***TOYOTA Auris 1,33 Comfort ( 2011 ) ***
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
10 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #10 :
Nisan 27, 2009, 23:13:10 »
ya arabada kullandığım amfide koskocaman 1600watt yazıyor
ama 100 watt anca
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Araç İçi Ekipman (ICE)
»
Konu:
AEG CS MP 530 IR