Gönderen Konu: Önemli :) Toz Şekere Kolonya Kokusu sinmiş  (Okunma sayısı 2112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '16
  • 1 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Önemli :) Toz Şekere Kolonya Kokusu sinmiş
« : Nisan 25, 2022, 18:33:02 »
Arkadaşlar geçen 5 kglik şeker almıştım 69.99 a :) bu aralar kraldır kendisi 100 e çıkmış kral =)

Geçen gün büyğk bir rüzgar olmuştu. Balkonda plastik çekmece içinde kendi paketinde olan şeker, rüzgardan çekmece üzerindeki kolonya şişe düşmüş ve nasıl olduysa sadece şekerin bulunduğu en alt rafa boşalmış kolonya. Şeker paketi çok keskin kokuyordu paketi değiştirrieyim dedim birde baktım ki içine de sinmiş. Hanım şerbet yaptı ama şerbet bile keskin kolonya kokuyor. Kalan toz şekeri 2 gündür balkonda tepsiye döktüm bekletiyorum. Hava alırsa gider diye. Baya gitmiş koku ancak hala hissediliyor. ararı olur mu? Kokuyu çıkarmanın bir yöntemi olur mu acaba?
2016 makyajlı Corolla 1.33 life 2017 çıkışlı..
C.C.li =)
Prins Technomax 09/11/2019

Toyota Club Türkiye

Önemli :) Toz Şekere Kolonya Kokusu sinmiş
« : Nisan 25, 2022, 18:33:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Ynt: Önemli :) Toz Şekere Kolonya Kokusu sinmiş
« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2022, 19:06:04 »
Arkadaşlar geçen 5 kglik şeker almıştım 69.99 a :) bu aralar kraldır kendisi 100 e çıkmış kral =)

Geçen gün büyğk bir rüzgar olmuştu. Balkonda plastik çekmece içinde kendi paketinde olan şeker, rüzgardan çekmece üzerindeki kolonya şişe düşmüş ve nasıl olduysa sadece şekerin bulunduğu en alt rafa boşalmış kolonya. Şeker paketi çok keskin kokuyordu paketi değiştirrieyim dedim birde baktım ki içine de sinmiş. Hanım şerbet yaptı ama şerbet bile keskin kolonya kokuyor. Kalan toz şekeri 2 gündür balkonda tepsiye döktüm bekletiyorum. Hava alırsa gider diye. Baya gitmiş koku ancak hala hissediliyor. ararı olur mu? Kokuyu çıkarmanın bir yöntemi olur mu acaba?

Bence koku sorun değil ama kolonyadaki alkol içimlik değildir. En basitinden kolonya icmek gözleri kör edebiliyor diye biliyorum (ölümle de sonuçlanabilir belki). Sanırım, en sağlıklısı şekeri imha etmek olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2022, 20:09:24 »
Eğer sadece koku varsa sorun değil ama paket içerisine kolanya geçmişse o şekeri imha edin,kokuyu gidermenin en etkin yolu güneşte bekletmek ve havalandırmak tır,paket içerisine bir tüm elma koysanız daha etkili olur.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '16
  • 1 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2022, 21:07:52 »
Sadece koku sinmişti arkadaşlar. Islanmamıştı doğal olarak kolonya birebir buluşmamış şekerle. 4 - 5 gündür balkonda havalandırıyorum. Artık koku çıkmış şükür.
2016 makyajlı Corolla 1.33 life 2017 çıkışlı..
C.C.li =)
Prins Technomax 09/11/2019