Gönderen Konu: 2006 corolla hatchback arka sinyal lambası değişimi  (Okunma sayısı 1222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 146000
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
5 yıldır kullandığım aracının ilk defa arka sinyal ampülü kesildi, videolara bakıp değiştireyim dedim hiçbir şey bulamadım. Arka kapak açtım devamı gelmedi  :islik:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2006 corolla hatchback arka sinyal lambası değişimi
« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2022, 20:52:33 »
5 yıldır kullandığım aracının ilk defa arka sinyal ampülü kesildi, videolara bakıp değiştireyim dedim hiçbir şey bulamadım. Arka kapak açtım devamı gelmedi  :islik:
Arka kapağı açınca stop'u sökmeden ampüle ulaşabiliyorsanız sola doğru çevirin duy yerinden çıkar dışarı alın yeni ampülü takın yerine yerleştirmeden önce deneme yapın yanıyorsa işlemi teesine tekrarlayıp takın hepsi bu kadar.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 25, 2022, 20:55:40
Eğer stop'u komple smkmeden ampüle ulaşım imkanı yoksa iki tane 10 luk sonunu var onları söküp stop'u biraz dışarı almak zorundasınız,sonrasında aynı diğer bahsettiğim gibi duyu sola doğru çevirin duy yerinden çıkar.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '05
  • 17 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: 2006 corolla hatchback arka sinyal lambası değişimi
« Yanıtla #2 : Nisan 28, 2022, 11:02:32 »
duy biraz sıkı. saat yönünün tersine sökülür, saat yönünde takılır olması lazım. en kötü ihtimal bir pense yardımıyla sökebilirsiniz, aman dikkat duyu kırmayın.