Gönderen Konu: ÖN PANELDEKİ AÇILIP KAPANAN GÖZLERDE KAPANMAMA SORUNU  (Okunma sayısı 751 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Arkadaşlar merhaba, 2005 terra da ön paneldeki küllük bölümünün hemen üstündeki saklama gözünün açılıp kapanan bölümü deforme olmuş ve artık işlevini yerine getiremiyor. Kendimiz yapabileceğimiz bir yöntem bilen var mı acaba? Mesela nette biri mıknatıslı kapak tutucu kullanmış işe yaramış, sizin fikriniz nedir. Benzer sorunla karşılaşan var mı?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: ÖN PANELDEKİ AÇILIP KAPANAN GÖZLERDE KAPANMAMA SORUNU
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2022, 15:21:16 »
Arkadaşlar merhaba, 2005 terra da ön paneldeki küllük bölümünün hemen üstündeki saklama gözünün açılıp kapanan bölümü deforme olmuş ve artık işlevini yerine getiremiyor. Kendimiz yapabileceğimiz bir yöntem bilen var mı acaba? Mesela nette biri mıknatıslı kapak tutucu kullanmış işe yaramış, sizin fikriniz nedir. Benzer sorunla karşılaşan var mı?
İçindeki yay takıldığı yerdeki tırnak kırılmıştır,kapağı sökün kırık yeri görürsünüz,tekrar yapıştırın düzelir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2022, 16:49:07 »
İçindeki yay takıldığı yerdeki tırnak kırılmıştır,kapağı sökün kırık yeri görürsünüz,tekrar yapıştırın düzelir.

Veya ayni tirnaktan öbür tarafta da var. Yayin ucunu ters tarafina kivirip yapabilirsiniz. Ben oyle yaptim.
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2022, 12:26:37 »
Ümit çok teşekkürler. Daha önce yapıştırılmış, izler var fakat kullanıldığı için aynı yerden tekrar atmış. Yerinden sökülme ile ilgili bir anlatım vidosu filan aradım bulamadım, bu tarz bir video bulursanız link atar mısınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 24, 2022, 20:44:08 »
Ümit çok teşekkürler. Daha önce yapıştırılmış, izler var fakat kullanıldığı için aynı yerden tekrar atmış. Yerinden sökülme ile ilgili bir anlatım vidosu filan aradım bulamadım, bu tarz bir video bulursanız link atar mısınız.

Obur tarafi deneyin. Ben yaptim oldu...
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007