0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar ben bişey sormak istiyorum size bende 2014 lpgli 80000 de corolla var cvt sansıman 1.6 motor soyle bi durum yasıyorum arac dusuk hızlarda gaza az bastıgımda 1,1 cıvarı devırde gıdıyor ama bu anlarda hafif bi tıtreme var bıraz gaza yuklenınce sorun yok yanı tıtreme arac gıderken cok dusuk devırde ve ayagım hafıf gazda iken oluyor. ustama sordum cvt sanzıman ıcın normal dedı araba 40 ile giderken 5. vitese cıkıyor oda yetmiyor motor ıcın. manuel arabada yuksek vıtes dusuk hız tıtremesı gibi bi durum fikr, olan var mı acaba?
74000 de serviste degıstı. sanzıman ve motor kulaklarına baktırayım olabilir.
Titreme lockup devreye girdiginde oluşuyor,Motor takozlari ve akslardan birsey cikmaz.Sorunun şanzımandan çıkma ihtimali çok yüksek.
Aynı sorunu ben de hissediyorum da aracı yeni aldım 2015 model 43 binde şanzıman yağı değişmemiş. Yağ değişmediği için olabilir mi arıza mı vardır ?
ben 78binde değiştirdim ama sorun yakın zamanda olmaya başladı usta normal diyor cok dusuk hızda yuksek viteste kalıyor araba dedi Mesaj Birleştirildi: Mayıs 07, 2022, 19:21:35sanzımanda nasıl bı sorun olabılır ki ?