Gönderen Konu: P0335 Hata Kodu ( Krank Mili Sensörü)  (Okunma sayısı 970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '08
P0335 Hata Kodu ( Krank Mili Sensörü)
« : Nisan 20, 2022, 14:06:30 »
2008 Model 1.6 benzin&lpgli toyota corollam var. Krank mili sensörü hatası verdi ve değiştirdim.fakat 15 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi. Ustaya götürdüm elektrik tesisatı kontrol edilecek , sensörün okuduğu yer kontrol edilecek dedi. eğer bunlar sağlamsa beyinden olacağını söyledi. Böyle bir arıza ile karşılaşan arkadaş var mıdır ? Nasıl çözebilirim Saygılar.   :saygi:

Toyota Club Türkiye

P0335 Hata Kodu ( Krank Mili Sensörü)
« : Nisan 20, 2022, 14:06:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: P0335 Hata Kodu ( Krank Mili Sensörü)
« Yanıtla #1 : Nisan 20, 2022, 16:28:33 »
2008 Model 1.6 benzin&lpgli toyota corollam var. Krank mili sensörü hatası verdi ve değiştirdim.fakat 15 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi. Ustaya götürdüm elektrik tesisatı kontrol edilecek , sensörün okuduğu yer kontrol edilecek dedi. eğer bunlar sağlamsa beyinden olacağını söyledi. Böyle bir arıza ile karşılaşan arkadaş var mıdır ? Nasıl çözebilirim Saygılar.   :saygi:
Büyük ihtimalle kablosunda sıkıntı vardır,soket girişleri vs sıkıntı çıkarabilir Toyota'lar kaza darbe yada yanlış işçilik olmadıktan sonra kolay kolay parça bozmaz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '08
Ynt: P0335 Hata Kodu ( Krank Mili Sensörü)
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2022, 11:53:51 »
Büyük ihtimalle kablosunda sıkıntı vardır,soket girişleri vs sıkıntı çıkarabilir Toyota'lar kaza darbe yada yanlış işçilik olmadıktan sonra kolay kolay parça bozmaz.

Usta parçanın yenisini taktı şuan deniyorum ve problem yok gibi eğer tekrar arıza verir ise beyinden olduğunu söyledi.