Gönderen Konu: 2015 Corolla Otomatik Dizel Silkeleme Sorunu  (Okunma sayısı 911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
2015 Corolla Otomatik Dizel Silkeleme Sorunu
« : Nisan 15, 2022, 21:31:13 »
Arkadaşlar merhaba,
Corolla dizel otomatik vites aracımın 3 ay önce debriyaj takımını özel serviste değiştirdim. Kalibrasyonu da yapıldı. 2 ay sorunsuz sıkıntısız kullandım. Servisteki arkadaş 1-2 ay sonra gel yine kalibrasyon yapalım demişti. Bende yaptırdım. Bu noktadan sonra araç yokuş ve dur kalklarda silkeleme yapmaya başladı. Servis volantta problem oldugunu soyledi. Baska bir servise gittim. Onlar da orjinal debriyaj takimi degilse bu problem oluyor dedi. Yeni debriyaj takimi takilmali dedi. İlkine 4500₺ odedim. Bu arkadas ta 3700₺ fiyat cikardi. Bana sanki rolanti yukseltilse sorun cozulecek gibi geliyor ama bilemedim usta degilim sonucta. Akil verebilecek olan varsa cok memnun olurum.

Toyota Club Türkiye

2015 Corolla Otomatik Dizel Silkeleme Sorunu
« : Nisan 15, 2022, 21:31:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Corolla Otomatik Dizel Silkeleme Sorunu
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2022, 02:01:18 »
Merhabalar,nerede ikamet ettiğinizi yazarsanız üyelerin tecrübe ettiği işletmelerin tavsiyesi yapılır,
Eğer 2. Yapılan kalibrasyon sonrası sorun oluştuysa yapılan işlemde sıkıntı var demektir,mmt şanzımanda şuradan yapar demek çok zor,ancak usta canlı test etmesi lazım.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2022, 17:03:47 »
Cevap icin tesekkurler. Kadikoy'deyim. Umraniye ve Bostanci oto sanayide iki ayri servise gittim. Umraniyedeki servis uzun zamandir bakim yaptirdigim servisti. Hayal kirikligi yasadim resmen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 25000
  • Model Yılı: '23
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2022, 19:39:10 »
Ümraniye'de hangi servise gittiniz?  Aklımda olsun gitmeyeyim. Bostanci'da nereye gittiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2022, 20:31:44 »
Cevap icin tesekkurler. Kadikoy'deyim. Umraniye ve Bostanci oto sanayide iki ayri servise gittim. Umraniyedeki servis uzun zamandir bakim yaptirdigim servisti. Hayal kirikligi yasadim resmen.
İstanbul'da Toyota konusunda tek adres tem Toyota randevu alarak gitmenizi tavsiye ederim,form ana sayfasında adresleri var.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2022, 20:45:30 »
İstanbul'da Toyota konusunda tek adres tem Toyota randevu alarak gitmenizi tavsiye ederim,form ana sayfasında adresleri var.
Tesekkurler simdi bakacagim

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2022, 20:46:47
Eger kesin hatalari oldugundan emin olabilirsem, ve hatalarini kabul ettirip para iadesi alamaz isem ismini heryerde ifşa edecegim. Gunahsizsa bos yere iftira atmis olmak istemem