Anladım abi. Anliyamadigim ben yaparım ben ederim sıfırdan farkı kalmaz deyip de onca para alıyorlar. Sonuç sıfır. Keşke en başından şanzıman alsaymisim. Sıfır mi alayım yoksa çıkma mi ? Çıkma alsam tekrar aynı sorun yapar mı kafama takılan o. Aracım daha 190.000 de yaptı o arızayı 
Sıfır şanzımana güç yetmez, mecburen çıkma temiz bakmak lazım,nerede ikamet ettiğinizi yazarsanız üyelerin tecrübe ettiği işletmelerin tavsiyesi yapılır,
Ya çıkma komple şanzıman bakılacak yada hâli hazırda şanzıman açılıp içindeki aşınmış dişli gurubu çıkma temiz parçalarla yeniden toplanacak bu iş için alanında uzaman sadece şanzıman tamiri yapan işletme sahibi usta bulmalısınız,
Bir aracın arıza vermesi için km hiç önemli değildir,kullanım şekli herşeyi değiştirir,30 binde debriyajı biten araçlar gördüm,eğer aracınız sizden önce çok hor kullanılmışsa ilk arıza verecek ekipman hareketli aksamdır buda ilk önce şanzıman ve diğer aktarma organlarından başlar,
Size tavsiyem ilk önce işinde uzman gerçek bir şanzıman ustası bulmanız olur, bahsettiğiniz sorunu sadece şanzımandaki boşluktan yapmayabilir,eğer aktarma organlarında (akslarda) bozukluk varsa yine sorun yapar, orjinal olamayan aks milleri boşluğa sebeb olabilir,bazen iyi oturmayan boyu kısa kalan aks frezesi bile boşluk yaptırır,ilk önce onları kontrol ettirin,gerekirse çıkma orjinal aks mili bulun ve form üyemiz tem otodan aks başı (iç ve dış) alarak tekrardan toplayın bide öyle deneyin.