0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 Corolla hb..Arkadaşlar araç gövdesindeki kapı fitilleri komple yırtıldı gibi.. Var mı bununla ilgili çözümü olan.. orijinal veya OEM ürün vs..
Benimkiler de aşırı yıpranmış durumda. Fitilin içi bej dışı siyah olduğu için bulamıyorum da. Yetkili servis 3 5 bin çıkarır diye ona da uğramıyorum:) kapı fitillerine hortum soktum ama kasadakilere elleyemiyorum yırtıklar var. Sanayide test edilerek bulunabilir belki de
Servisten başka yerde bulmanız çok zor,ancak çin sitelerinde olur onuda almaktansa servisten orjinal yada piyasadan çıkma temiz ürün almak daha mantıklı olur.Sandığınız kadar çok pahalı değildir,sormanızı tavsiye ederim şasi numarası ile telfonda bilgi verirler,fiyat hoşunuza giderse servise uğrayıp ödeme yapmanız gerekir,ellerinde olmayan ürünü Türkiye stokta veya genel merkez stokta varsa ödemesini alarak getiriyorlar,zaten montaj işlemi çok basit kendinizde takabilirsiniz,ayrıca işçilik vermeye gerek yok,2019 da aracım için bulunması imkansız dedikleri trim parçasını servisten cüzi fiyatla almıştım,parça cam düğmelerinin çerçevesiydi çıkma 20 yıllık ürüne piyasada 175 TL fiyat çekiyorlardı servisten yeni parçayı 250 TL'ye peşin fiyatına 5 taksitle almıştım.