Gönderen Konu: Corolla kapı fitilleri  (Okunma sayısı 1047 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '05
  • 8 kere teşekkür etti
Corolla kapı fitilleri
« : Nisan 05, 2022, 17:14:21 »
2005 Corolla hb..Arkadaşlar araç gövdesindeki kapı fitilleri komple yırtıldı gibi.. Var mı bununla ilgili çözümü olan.. orijinal veya OEM ürün vs..

Toyota Club Türkiye

Corolla kapı fitilleri
« : Nisan 05, 2022, 17:14:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • 3 kere teşekkür etti
Ynt: Corolla kapı fitilleri
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2022, 06:04:46 »
Benimkiler de aşırı yıpranmış durumda. Fitilin içi bej dışı siyah olduğu için bulamıyorum da. Yetkili servis 3 5 bin çıkarır diye ona da uğramıyorum:) kapı fitillerine hortum soktum ama kasadakilere elleyemiyorum yırtıklar var. Sanayide test edilerek bulunabilir belki de
2004 Megane Sedan Authentique (2014 - 2017)
2013 Clio Icon                            (2017 - 2019)
2017 Megane Sedan Touch          (2019 - 2020)
2005 Corolla HB Sol                    (2020 - ...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2022, 21:42:02 »
2005 Corolla hb..Arkadaşlar araç gövdesindeki kapı fitilleri komple yırtıldı gibi.. Var mı bununla ilgili çözümü olan.. orijinal veya OEM ürün vs..
Servisten başka yerde bulmanız çok zor,ancak çin sitelerinde olur onuda almaktansa servisten orjinal yada piyasadan çıkma temiz ürün almak daha mantıklı olur.
Benimkiler de aşırı yıpranmış durumda. Fitilin içi bej dışı siyah olduğu için bulamıyorum da. Yetkili servis 3 5 bin çıkarır diye ona da uğramıyorum:) kapı fitillerine hortum soktum ama kasadakilere elleyemiyorum yırtıklar var. Sanayide test edilerek bulunabilir belki de
Sandığınız kadar çok pahalı değildir,sormanızı tavsiye ederim şasi numarası ile telfonda bilgi verirler,fiyat hoşunuza giderse servise uğrayıp ödeme yapmanız gerekir,ellerinde olmayan ürünü Türkiye stokta veya genel merkez stokta varsa  ödemesini alarak getiriyorlar,zaten montaj işlemi çok basit kendinizde takabilirsiniz,ayrıca işçilik vermeye gerek yok,2019 da aracım için bulunması imkansız dedikleri trim parçasını servisten cüzi fiyatla almıştım,parça cam düğmelerinin çerçevesiydi çıkma 20 yıllık ürüne piyasada 175 TL fiyat çekiyorlardı servisten yeni parçayı 250 TL'ye peşin fiyatına 5 taksitle almıştım.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 141000
  • Model Yılı: '03
  • 111 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2022, 01:35:30 »
nurdan bakabilirsiniz
sonuna kadar toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 82000
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 23, 2022, 16:29:20 »
Arkadaşlar bir ürün buldum.. kapı ve gövde için.. gelince sizi haberdar edeceğim.. gövde üzerindeki fitil köşeleri bizim araca birebir uygun.. gelsin takayım buraya atacağım..

Mesaj Birleştirildi: Nisan 23, 2022, 16:42:28
Servisten başka yerde bulmanız çok zor,ancak çin sitelerinde olur onuda almaktansa servisten orjinal yada piyasadan çıkma temiz ürün almak daha mantıklı olur.Sandığınız kadar çok pahalı değildir,sormanızı tavsiye ederim şasi numarası ile telfonda bilgi verirler,fiyat hoşunuza giderse servise uğrayıp ödeme yapmanız gerekir,ellerinde olmayan ürünü Türkiye stokta veya genel merkez stokta varsa  ödemesini alarak getiriyorlar,zaten montaj işlemi çok basit kendinizde takabilirsiniz,ayrıca işçilik vermeye gerek yok,2019 da aracım için bulunması imkansız dedikleri trim parçasını servisten cüzi fiyatla almıştım,parça cam düğmelerinin çerçevesiydi çıkma 20 yıllık ürüne piyasada 175 TL fiyat çekiyorlardı servisten yeni parçayı 250 TL'ye peşin fiyatına 5 taksitle almıştım.
2 yıl önce 550 lira demişlerdi. Şimdi sormaya cesaretim bile yok..