0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut, ben de gecen sene Pioneer'in USB girisli, Divx de calan upconverting dedikleri HD kalitesinde goruntu veren turden bir DVD calar aldim. Vestel bulabilseydim Vestel alirdim.Ne yazik ki her yerde satilmiyor Vestel.Insallh bir gun o da olur... Petlas'in ne sekilde olursa olsun yasamasi buyuk kazanc bence. Adamlar ucak lastigi uretiyorlar, stratejik...
Bunun dışında tüm Fiat grubunun (Lancia,Alfa Romeo,İveco..) tüm anahtar yani kapı kilidi sistemlerinide yine yerli bir marka olam MAKO tedarik etmektedir.Yine bir çok bilindik markalaraın koltukları da Türkiye meşeli bir firma tarafından tedarik edilmektedir.İyi ve çok sağlam çalışan firmalar elbetteki var...Ama Hakan abininde dediği gibi tanıtım eksikliğide olunca bilinmiyorlar..
Amerika'da da su anda yerli mali kullanma akimi var.Toyota, Honda almayin, yerli mali GM, Ford alin diyorlar. Ama bircok GM, Ford arabalari Meksika'da, Kanada'da uretiliyor.Toyota ve Honda ise ABD'de uretim yapiyor. Simdi hangisi yerli mali, hangisi degil? Bu ayrim kuresel ekonomide pek belirgin degil artik.