0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba. 2014 1.6 Corolla aracım var. Benzin ve LPG li. Bugün araba çalışmadı. Akü bitmiş. Bizde takviye yapıp aküyu olcturmeye götürdüm. Aküyu değiştirdik. İlk 10 dk 15 dk sıkıntı yoktu. Arıza ışıkları yaniyordu. Onları sildirmeye götürdüm. Orada araç çalışır iken LPG de rolantide birden rölanti azalıp artmaya başladı. Sonrasında stop etti. Ve sonra lpg de çalışmadı. LPG ayarı yaptırdım şu an LPG de de benzinde de çalışıyor. Ama hem LPG de hemde benzinde ufakta olsa rölanti de dalgalanmalar var. Bu durumu yaşayan oldu mu. Yaşayan oldu ise nasıl çözüldü acaba
Akü değişimi öncesi olsa bile bu derece olması ilk defa görüyorum. Dün yetkili servise de gittim boğaz kelebeği temizliği yaptılar bujileri değiştiler. Sıkıntı lpg de dediler ama LPG de de sıkıntı çıkmadı kendileri baktirdilar motor normal.lpg sistemi normal Senin benzinin sıkıntılı dediler. Benzini bitir yeni benzin al düzelecek dediler. İnşallah düzelir çok sinir bozucu bir durum oldu. Mesaj Birleştirildi: Mart 30, 2022, 07:15:184 gündür deniyorum ama hergun müdahale ediliyor araca. Belki ondan da oturmuyor yerine.