0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,2006 model AT 166 bin km de aracım var aracım ani hızlanmalarda kesiklik yaşıyor yüksek hızlarda çıkmıyor ( zaten trafik kuralları oldugu için surat yapmıyum 100 km üstü yok zaten çıkmıyor)aracım hem benzinde hem lpg de perfosmans kaybı var buboniler kontrol edildi sağlam, sübaplar ölçüldü sorunsuz bizzat kendim gördüm map sensörü temizlendi hava filitresi yağ yeni değiştir bujiler 10 bin km önce değişti sorunum şu 70 km hızla giderken aniden gaza basıp araba sollamak istedigimde araba yürümüyor kalkışı süper ama sonrası yok ben map sensörü alıp denemek istiyorum sizce ne olabilir yetkili servisi aradım 450 tl test ücreti istedi
Merhaba,araç yaklaşık 3 senedir bende benden önce bayan kullanmış izmirde devlet hastanesinde hemşire günlük 10 km yol yapmış kısa mesafe sadecebende aldım ama hiç zorlamadım açıkcası şuan aklıma söyle bi yol gelditoyota yetkliservisi aradım 450 tl test parası istedi bende şunu söyledim 450 tl ye test ettireyim test sonunda buji değişimi yapalım dedim tamam dedile o zamanda sadece 47 tl x 4 188 ₺ buji 80 ₺ monaj parası toplam 268 ₺ para ödeyip hem bir sorun olup olmadıgını hemde buji değişimi yapmış olurum diye düşündümek olarak aracımın lpg tesistanı komple söktüm yeniden taktırdım atiker gold afr ayarıda yapıldı sorunum hem benzin hem lpg arabayı köprüden aşaya atmak üzereyim ben sorunun map sensörü olma ihtimalini göz önünde bulununduruyorum olduki hiç bişey çıkmassa buji yenilemiş olurum sonrasında yavaş yavaş açarım diye düşünüyorum
MerhabaDiğer konudada belirtirtim sorun bendeki anahtar vale anahtarı olmasıymıs2 tane anahtar yaptırdım birisi vale 2 si normal anahtar oldu araç vale anahtarımda belli bi hıza çıkmıyor ama normal anahtarda istediginiz gibi gidiyor ve ben vale anahtarı ile 4500 km uzun yol yaptım 😥