Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
eğer multimedia yoksa araçta, bir multimedia alıp yanında gelen geri görüş kamerasını takmak bence daha mantıklı.
Multimedyaya ihtiyacım vardı zaten, dediğiniz şekilde yaptım. Multimedya ile gelen kamerayı kullanacağım. Ekranı taktım, zamanım olduğunda da kamerayı da yerine takacağım. Ama nereye takmam gerektiğinden emin olamadım. Yanında gelen kamera aracın orijinalindeki boşluğa uymayacak sanırım. Sonradan takma kameraları da oraya takmak çok doğru olmaz dediler, bagaj kapağını sök-tak vs. açısından. Plakalığın üstüne takmayı düşünmüştüm ama orada da çok yer yok gibi geldi. Sizin öneriniz nedir?
Açı dar olunca sadece arkada birşey var mı diye bakıyorsunuz, yine dikiz aynalarından yardım almak gerekiyor. Ama balıkgözü kamerayla çok daha rahat geri manevra yapılabiliyor.
Şahsi fikrimi sorarsanız, multimedyaya fazla para vermeden aliexpressten kamera alın, yanına da küçük bir ekran ya da orta dikiz aynasına takılan ekranlardan alın yeterli.
Kamerayı arkadaki araçla mesafeyi ayarlamak için almak istemiştim. Sürekli kameralı-sensörlü araç kullandıktan sonra bu kadar manuel bir arabaya geçmek, ne yalan söyleyeyim, beni zorladı açıkçası

O yüzden bana arkayı göstersin yeter, sağımı solumu zaten dikiz aynaları ile görebiliyorum. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.