Gönderen Konu: E140-E150 (MAKYAJLI MAKYAJSIZ) FARKLARI?  (Okunma sayısı 838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
E140-E150 (MAKYAJLI MAKYAJSIZ) FARKLARI?
« : Mart 23, 2022, 14:36:44 »
Merhabalar,

Bir arkadaşa Corolla 1.6 elegant manuel bakıyoruz. İnternette araştırdım lakin kesin ve tam bilgi edinemedim. Corolla E140 makyaj gördü ve E150 olarak adlandırılıyor sanırım. Peki bu makyajda makyaj dışında ne gibi geliştirmeler oldu acaba?
Benim edindiğim bilgiler;

-Elektrikli katlanır ayna makyajla geliyor.
-Göstergenin bazı ışıklarının rengi beyaz oluyor makyajla.
-Makyajlı kasada tam otomatik şanzıman ekleniyor, makyajsızda sanırım ya manuel ya yarı otomatik.
-Çamurluklardaki sinyaller makyaj ile dikiz aynasına konumlandırılmış.

Bunları öğrenebildim ve hiç biri bizim için çok anlamlı değil. Bu makyaj ile güvenliğe etki eden, yakıta ve/veya motor ömrüne etki eden, konfora etki eden farklı eklentiler var mı yoksa sadece saydığım kadar mı?

Şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

E140-E150 (MAKYAJLI MAKYAJSIZ) FARKLARI?
« : Mart 23, 2022, 14:36:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: E140-E150 (MAKYAJLI MAKYAJSIZ) FARKLARI?
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2022, 11:27:12 »
Merhabalar,.

Bunları öğrenebildim ve hiç biri bizim için çok anlamlı değil. Bu makyaj ile güvenliğe etki eden, yakıta ve/veya motor ömrüne etki eden, konfora etki eden farklı eklentiler var mı yoksa sadece saydığım kadar mı?

Şimdiden teşekkürler.
Güvenlik veya konforla makyajın hiçbir alakası yok herşey tamamen görsel, şanzıman olayına gelirsek benzinli modellerin hepsinde tam otomatik şanzıman var sadece dizeller yarı otomatik ve Verso'ların 1.8 leri yarı otomatik.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.