Gönderen Konu: Sağ ayna  (Okunma sayısı 511 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 250000
  • Model Yılı: '05
  • 1 kere teşekkür etti
Sağ ayna
« : Mart 20, 2022, 02:09:38 »
Arkadaşlar aracım 2005 elegant sağ aynam kırıldı yenilerine baktım otomatik kapanan ısıtmalı elektrikli 7 fişli yazıyor ve kırılan aynada ısıtma varmı bilmiyorum bu aynayı alsam aynısı gibi ölümü yani uyarmı bu 7 fiş nedir şu anki kaç fişli bilmiyorum birde bulduğum taivan mali imiş yardımcı olursanız ćok sevinirim birde Ankara'da alabileceğim yer varmı ćok yazdım kusura bakmayın

Toyota Club Türkiye

Sağ ayna
« : Mart 20, 2022, 02:09:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
Ynt: Sağ ayna
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2022, 13:39:31 »
Arkadaşlar aracım 2005 elegant sağ aynam kırıldı yenilerine baktım otomatik kapanan ısıtmalı elektrikli 7 fişli yazıyor ve kırılan aynada ısıtma varmı bilmiyorum bu aynayı alsam aynısı gibi ölümü yani uyarmı bu 7 fiş nedir şu anki kaç fişli bilmiyorum birde bulduğum taivan mali imiş yardımcı olursanız ćok sevinirim birde Ankara'da alabileceğim yer varmı ćok yazdım kusura bakmayın

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Ankara da aynı araçtan kullanmaktayım. Kırılan aynanızda ısıtma vardır ama otomatik olarak araç kilitlenince kapanmaz. Sizin isteğinize bağlı kapanması ve açılması. Sağ sol aynaların ayarlarının yapıldığı yerde küçük bir düğme üzerinde ayna açma kapama işareti bulursunuz. O düğme ile kumanda edilmektedir. Aracınız kaskolu ise küçük bir beyan ile alabilirsiniz. Değil ise Yıldız sanayiinde çıkmacıları gezmeniz yada yetkili servise başvurmanız gerekir. Kolay Gelsin
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN