0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba2006 model terra aracım var anahtar bagaj kilidinde hiç dönmüyor ama sürücü kapısını açıyor Kilitidi değişşem orjinal anahtara göre bulabilirmiyimYada bunun tamiri oluyormu
Yeni kilit göbeği orjinal kontak anahtarına göre yeniden dizilebilir,anahtarcılar yaparlar,yada onunla uğraşmak yerine bağaja bir Tofaş merkezi kilit motoru bağlayın sorun daha basit çözülür hemde kumandadan bağaj açma olur.
merhaba,wd40 sıktım bir dünya denedim ama nafile ne ileri ne geri hareket ediyor sanki anahatar onun değilmiş gibi hiç dönmüyor. kumandadan kapıları açtıgımda bagaj el ile açılıyor ama anahatar neden kilitleme açma yapmıyro ona taktım baktırıcam bi anahtarcıya ek olarak tofaş merkezi kilit koydugunda bir role ile otomatik yapılıyor biliyorum hatta benim 2. anahtar sustalı bagaj açma var anahtarcıya ona bile kodlatırım ama orjinal bozulsun istemiyorum içerisine biir dünya malzeme koyuluyor.
Umit bey bunu biraz aciklar misiniz.. zira kumanda da bagaj acma yok..sadece motorla olmuyor diye biliyorum..( ayni arac bende de var. Olursa memnun olurum)
MerhabaDeğerli bilginiz için teşekkür ederim peki çözüm için oto anahtarcıya gidip bagaj kilidine göre anahtar yaptırsam sonrada ona çip taktırsam benim sorunum çözülür sanırım anahtarcı ruhsat ile gitsem kilide göre anahtar yaparmı acaba ?