Gönderen Konu: Hız Sınırlayıcı  (Okunma sayısı 1738 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '15
  • 31 kere teşekkür etti
Hız Sınırlayıcı
« : Mart 11, 2022, 13:59:13 »
Konuyu aradım tam bu model ile ilgili net bir bilgiyi ne arama motoru üzerinden ne kitapçıktan ne de forumdan bulabildim. 2014-15 Model 1.6 otomatik corolla almaya niyetlendim sonra makyajlı kasa aklıma daha fazla yattı ve 2017 model advance paket almaya karar verdim.

Soruma gelince bu kasada (2017 advance 1.6 multidrive s) hız sınırlayıcı var mı? Kitapçıktan buton varsa var şeklinde anladım. Ancak ilan sitelerine baktım hız sınırlayıcı butonu 2013-15 arası bazı modellerinde varken sonraki modellerde hiç görmedim. Acaba bilgi ekranı üzerinden falan mı aktive ediliyor? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.  :saygi:

Toyota Club Türkiye

Hız Sınırlayıcı
« : Mart 11, 2022, 13:59:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Hız Sınırlayıcı
« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2022, 14:23:32 »
Bende 2015 advance var. direksiyondaki tuşuna basıp. direksiyon yanındaki sabitleyici koolunu aşağı indirdiğimde aktif oluyor. ekranda hangi km/h hızda durdurduysanız o çıkıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '13
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 29, 2022, 20:31:23 »
Konuyu aradım tam bu model ile ilgili net bir bilgiyi ne arama motoru üzerinden ne kitapçıktan ne de forumdan bulabildim. 2014-15 Model 1.6 otomatik corolla almaya niyetlendim sonra makyajlı kasa aklıma daha fazla yattı ve 2017 model advance paket almaya karar verdim.

Soruma gelince bu kasada (2017 advance 1.6 multidrive s) hız sınırlayıcı var mı? Kitapçıktan buton varsa var şeklinde anladım. Ancak ilan sitelerine baktım hız sınırlayıcı butonu 2013-15 arası bazı modellerinde varken sonraki modellerde hiç görmedim. Acaba bilgi ekranı üzerinden falan mı aktive ediliyor? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.  :saygi:
Yanlış anlamadıysam Cruise Control butonundan değilde Hız limitleyici butondan bahsediyorsunuz.

Malum sitede ki ilanlara baktığımda 2017 yılı modellerde limitleyici tuşunu göremedim. CC kolu ise direksiyonun sağ arkasında silecek kolunun altında bulunuyor. Limitleyici Belki yol bilgisayarından aktif ediliyor olabilir. Kullanan arkadaşlar net cevap verecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 802 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2022, 07:10:43 »
Hız sınırlayıcı tuşu bulunan, direksiyon kontrol tuş kısımı aldığınız da aktif olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '15
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2022, 09:57:56 »
Hız sınırlayıcı tuşu bulunan, direksiyon kontrol tuş kısımı aldığınız da aktif olur.

bunu nereden temin edebiliriz araştırdım bulamadım. gerçi ne diye arayacağımı bilmediğimden aramayı becerememiş olabilirim. yetkili serviste var mıdır acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2022, 15:27:23 »
bunu nereden temin edebiliriz araştırdım bulamadım. gerçi ne diye arayacağımı bilmediğimden aramayı becerememiş olabilirim. yetkili serviste var mıdır acaba?
Aracınızla aynı kasanın üst paket direksiyonunu almanız gerekli,yetkili servisten bulabilirsiniz ama fiyat olarak biraz tuzlu olur,çıkmacılara bakmanız daha iyi olur.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2022, 23:37:33 »
aliexpresten alip taktim calisiyor. 5 yil oldu.. resimli anlatimda koymustum.
 Profil resmimde de var.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.