Gönderen Konu: Market Fiyatlarından Daha Uyguna Gelen Sosyal Medya  (Okunma sayısı 636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
Bir çok marketi geziyorum,  fiyatlar gerçekten yüksek. Alışveriş uygulamalarına ve sitelerine göz attığımda çok daha uyguna aldığım şeyler oluyor. Misal son zamanlar da Getir uygulaması  Misal 8 Kasım 2021 tarihinde 7 paket nuhun Ankarası makarnayı 10.80 ₺ ye almıştım.  17 Şubat 2022 tarihinde 1 KG Çaykur Filiz DÖKME ise  30 ₺ ye aldım.  Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bu konuyu fark etmeyen yoktur. Bugün misal Kızılay maden suyu 7 koli birtanesinde 6 adet var 40 ₺ ye aldım.
Sizler de bu uygulamayı kullanıyor musunuz ?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Market Fiyatlarından Daha Uyguna Gelen Sosyal Medya
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2022, 14:17:19 »
Genelde avansas uygulaması kampanyalar yapıyor ama kargo ücreti konusunda limit uyguluyor,temizlik malzemeleri ve kırtasiye malzemeleri ni avansastan alıyorum 100 TL üzerine Çaykur Tiryaki Çay 1 TL ye geliyor,ayrıca dün Bim de 34,50 ye 5 kg çay şekeri vardı.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
Ynt: Market Fiyatlarından Daha Uyguna Gelen Sosyal Medya
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2022, 21:10:19 »
Gençler artık bu tür uygulamaları kullanıyorlar,hem hesaplı hem zaman konusunda uygun oluyor,ciddi firmalardan alışveriş yapıldıktan sonra sorunda çıkmıyor;ancak bizim gibi yaşlı ve bu tür işleri beceremeyenler marketlerin,pazarların yolunu tutuyorlar.
Tokay Ceritoğlu