0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Aracımın periyodik bakımlarını İsa Oto'da yaptırıyorum. Yaptıkları iş ve işlemlerden gayet memnunum. Bu konu ile ilgili de danıştım kendilerine, onlar da arızayı silmekten başka bir işlem yapmadılar, arızanın muhtemel sebepleri konusunda da bir bilgi vermediler.Tabi ki kısa bir süre sonra arıza ışığı tekrar yandı. Bu işlemi kendim de Techstream aracılığıyla defalarca yaptım, gazı köklediğim an yanıyor arıza lambası.
Herkese merhabalar,247.000 km'deki Avensis 2.0 T25 kasa aracımda LPG bulunmamakta olup, aracı aldığım günden beri (yaklaşık 50.000 km) sönmeyen bir arıza ışığı mevcut.OBD cihazı ile yaptığım tetkikler neticesinde (Techstream programı kullanıldı), ilgili arıza "P2008 - Intake Manifold Runner Control Circuit / Open (Bank 1)" olarak görünmektedir.Sorun bekli çözülür umuduyla Liqui Moly'in boğaz kelebeği temizleyici ve katalitik sistem temizleyici ürünlerini kullandım ancak sonuç değişmedi.Sorunun oksijen sensörlerinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum.Değerli forum üyelerinin de konu ile ilgili bir katkısı olabilirse memnun olurum.