Gönderen Konu: Orjinal parça nasıl bulabilirim? Sağ Ön Far  (Okunma sayısı 698 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 101000
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Orjinal parça nasıl bulabilirim? Sağ Ön Far
« : Şubat 17, 2022, 15:29:49 »
Değerli forum kullanıcıları, bugün başıma talihsiz bir olay geldi. Duran aracıma sağ ön taraftan birisi çarptı. Haliyle sağ ön far kırıldı, tampon içine göçtü. Karşı tarafla zorluk yaşamadan anlaştık. Şuan parça bakıyorum ama orijinal ya da oem parça bulamadım. Nerden ve nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. 
Ayrıca şuan sigorta şirketleri olaya dahil olursa benim hasarsızlık indirimim bozulur mu?

Toyota Club Türkiye

Orjinal parça nasıl bulabilirim? Sağ Ön Far
« : Şubat 17, 2022, 15:29:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Orjinal parça nasıl bulabilirim? Sağ Ön Far
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2022, 16:47:09 »
Değerli forum kullanıcıları, bugün başıma talihsiz bir olay geldi. Duran aracıma sağ ön taraftan birisi çarptı. Haliyle sağ ön far kırıldı, tampon içine göçtü. Karşı tarafla zorluk yaşamadan anlaştık. Şuan parça bakıyorum ama orijinal ya da oem parça bulamadım. Nerden ve nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. 
Ayrıca şuan sigorta şirketleri olaya dahil olursa benim hasarsızlık indirimim bozulur mu?
Öncelikle geçmiş olsun,sigorta şirketi dahil olursa evet hasarsızlık indiriminiz biter ama karşı taraftan nakit meblağ almadıysanız kesinlikle tutanak tutun ve sigortaya yada kaskoya başvurun çünkü bu işlerin sonunda çoğu insan sözünde durmuyor,orjğnal parçayı servisten veya form üyemiz tem otodan alabilirsiniz.
Tem oto iletişim;
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2022, 17:49:59 »
Öncelikle geçmiş olsun,sigorta şirketi dahil olursa evet hasarsızlık indiriminiz biter ama karşı taraftan nakit meblağ almadıysanız kesinlikle tutanak tutun ve sigortaya yada kaskoya başvurun çünkü bu işlerin sonunda çoğu insan sözünde durmuyor,orjğnal parçayı servisten veya form üyemiz tem otodan alabilirsiniz.
Tem oto iletişim;

Teşekkür ediyorum. Tutanak tuttuk sadece, karşı tarafın ben karşılayacağım demesi üzerine sigortaya vermedik tutanağı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 14 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 18, 2022, 08:01:49 »
merhabalar, karşı taraf %100 hatalıysa hasarsızlık indiriminiz bozulmaz. aracınızın öncesinde hasarı vs. yoksa değer kaybı da alabilirsiniz.
2007 AURİS 1.6 MANUEL, 2013 AURİS 1.4 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 OTOMATİK, 2012 AURİS 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA OTOMATİK.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 18, 2022, 09:22:34 »
merhabalar, karşı taraf %100 hatalıysa hasarsızlık indiriminiz bozulmaz. aracınızın öncesinde hasarı vs. yoksa değer kaybı da alabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben şuan karşı taraf %100 hatalı diye düşünüyorum. Sonuçta durağan haldeki araca, sadece gidiş yönünün olduğu yolda arkasına bakmadan geri geri gelmesiyle oldu kaza. Geri geri gelmeye başladığı andan itibaren kornaya da bastım ama duymadı. Neyse nasipte varmış.