0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar birşey soracaktim. Şoför tarafinda pas pas altında sağ tarafa doğru avuç içinden az geniş bir noktada ıslaklık var. Elektrikciye gösterdim petek sağlam kaçak yok dedi kapı fitillerinden falan almış olabilir belki dedi. Ama kapıya yakın kısımlarda ıslaklık yok. Islaklık sadece şoför kısmı pas pas altı sağ tarafta orta konsolun alt kısımlarında felan. Sizce başka nereden almış olabilir suyu. Islak kısma dokundugumda elime gelen de su bence hatta dilimi de elime gelen islakliga dokundurdum farklı bir tat gelmedi bana. Yardımcı olabilen varsa sevinirim.Mesaj Birleştirildi: Şubat 15, 2022, 22:34:17ıslaklık sadece bu resimdeki kırmızı ile isaretledigim civarda gaz pedalı arkası falan tamamen kuru.
Bu durumda iki ihtimal var gibi,öncelikle altta o kısma gelen tapa varsa,kanala girip bakılacak veya silecek yuvalarından sol taraftaki kanallarda tıkanıklık var oraya bakılacak,yine bu konuya benzer bir başlık vardı yakın zamanda ,okumakta fayda olur.
Paspas eskimiş ayakkabınızdan akan su oraya birikmiş,yada alttaki tapalar çürümüştür.
Bilgiler verilmiş zaten. Bir ihtimal ön ızgara aktında dolma olduysa, hava girişinden kabine sızabilir.
pas pas gayet yeni hocam ki gunlerdir ayağımıza da şu değmiyor yağış yok. Tapalara gelince aracı kanala çekip kendim baktım tapalar yerli yerinde ve sağlam duruyor. Kaportacı silecek altındaki ızgarayı sokup bakalım dedi en son ihtimal bu sanırım oraya baktiracagim. Umarım sorun çözülür. Ilgın ve cevap verdiğin için teşekkür ederim.Mesaj Birleştirildi: Şubat 16, 2022, 23:40:19Hocam bugün 3 farklı elektrikciye baktırdım petek kesinlikle sağlam diyorlar. Kaportacıya git denildi kaportacı da bahsettiğimiz on ızgara altına bakalım dedi birkaç güne baktiracagim umarım sorun ordadır ve cozulur.
Arkadaşlar sorunu çözdüm ama yazamadım bazı sıkıntılardan dolayı giremedim. Aslında sorunumuz yokmuş. Yukarıda bir arkadasin dediği gibi paspasta delik varmış. Paspasin desenleri arasında çok ufak bir delik tespit ettim ayrintili bakınca. Yüzeysel bakınca deliği görmek imkansiz. Paspasi değiştirdim dünden beri de yağmur yaş var ve sorun yok araçta. Cevap veren herkese teşekkür ederim. Mesaj Birleştirildi: Mart 09, 2022, 21:05:02Hocam sizin tesbit doğru çıktı. İlk dediginizde baktım paspasa delik yırtık göremedim daha sonra önüme alıp dikkatli bakınca ufak bir delik olduğunu gordum. Paspaslarim daha 6 aylık falan ama yine de delik oluşmuş. Paspasi değiştirdim sorunum cozuldu. Size de çok teşekkür ederim cevabınız için sağolun.