0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba. 2022 Corolla Flame Xpack ve Passion Xpack araçlardaki 17 inç jantın modeli değişti. Bunun kodunu bilen var mı?
Teşekkürler. Evet 17 jant var bende 2019-2021 flame Xpack ve Passion Xpack te olan. Ancak yeni olanı da çok beğendim. Benim jantlarla takas yapar mı dediğiniz yer? İki türlü de fiyat öğrenmeniz mümkün mü? Cumartesi İskenderundaydım uğrardım valla
Hayırdır Ali bey sizde zaten 17"passion x pack alaşım jant yokmuydu?Değiştirmek isterseniz garantili bir şekilde İskenderun boğa otomotivden alabilirsiniz,sahibi Mehmet boğa bey yakın dostum olur,selamımı söylemeniz yeterlidir en iyi şekilde yardımcı olur kendisi,isterseniz sabah hatırlatın yine TLF da sorarım sizin için.
Ümit bey merhaba. Bende dream paket corolla siparişi verdim. Üstündeki 16 lık jantları kışlığa çevirmek istiyorum. Kayserideki bayiden net cevaplar alamadım. Zahmet olmazsa Acaba benim içinde sorabilir misiniz. 17 inc orj. jant fiyatını. Bendeki jantla üstündeki lastiği takas olarak kabul ederlerse oda olabilir.