0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tıkanıklık artarsa ve gece boyu yağmur altında kalır bir de önü yokuşa gelirse suyu içeri alıyor. Ön taraftan giren su alttan ilerleyip sağ arka yolcunun ayak koyduğu yeri suyla doldurmuştu. Ön teker davlumbazın geri yarısı sökülünce tıkanıklık tornavidayla açılabiliyor.
Güncelleme yapmak isterim.Konu eski ama zararı uzun süre sonunda ortaya çıktı.Tıkanıklık yüzünden yolcu tarafından suyun tahliye olmaması nedeniyle, klima evaptör fan kısmına su dolduğu için o fan kısmının kısa devre yapmasına ve çalışamamasına sebebiyet vermiştir.orijinal fan 15 küsur bin tl fiyat verildi.Şimdi herhangi bir aksiyon alamadık o tıkanıklık için ama herkesin dikkatine olsun diye yazmak isterim.
Ben sorunu defalarca söyleyip iletmiştim. Ustalar da sorun yok deyip yollamıştı ancak en son olaydan sonra herkes bana hak verdi. Yapılması gereken silecekleri komple söküp altındaki siyah plastiği de söküp tamamen ulaşılabilir hale getirip deliğe ince bir materyal ile sokup çıkartacaksınız. Sıcak kaynar su döküp orayı yumuşatadabilirsiniz. ince materyal için de sileceklerin arka tarafındaki uzun metallari kullanmıştım ancak ben tam açamadım kanalı. En güzeli aslında tekerin arka kısmındaki çamurluğu da söküp tüm kanalı açıp temizlemek
Davlumbazı sökmek için arabayı lifte kaldırmak şartmı acaba? Yoksa evde kendi imkanlarımızla arabayı krikoya kaldırsak halledebilir miyiz?
Ben halledilir kanaatindeyim. krikoya da gerek olmayabilir.