0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 Auris aracımın şoför tarafı bardaklığı kırık kapagida düşmüş. Servis 1000tl dedi çıkma da en uygun 700e buldum. Daha uyguna alabileceğim yerler var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sadece dışında ki kapak olsa bile yetecek aslında yapıştırıp kullanmayacağım ama bu şekilde kötü gözüküyor. Lazım olan parçayı alta ekliyorum. Teşekkürlerhttps://www.google.com/search?q=toyota+auris+bardakl%C4%B1k&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sxsrf=APq-WBts0X9ONVJ0gq0VRub5zjAWULQl8A%3A1644487302171&ei=huIEYo2vCayQxc8Pirqa6AM&oq=toyota+auris+bardakl%C4%B1k&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBAgjECcyBAgjECcyBAgjECcyBQgAEIAEMgUIABCABDIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjoHCCMQsAMQJzoHCAAQRxCwA0oECEEYAFC2BFiIDGC7DmgBcAF4AIABnAKIAb0LkgEFMC41LjKYAQCgAQHIAQXAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-serp#imgrc=TKmneQbsYUeNeM
700-1000 TL ciddi rakamlar ama uyguna bulursanız iptal yerine değişimi tekrar düşünün derim.. o bardaklıklar kadar kullanışlı başka hiç bardaklık kullanmadım ben.. Hala eksikliğini hissediyorum şahsen, özellikle uzun yolda..
Eklediğiniz linkteki satıcı 300 TL yazmış.