Gönderen Konu: Sıfır aldığım 15 günlük aracın aküsünü bitirmeyi başardım. Ne yapmam lazım.  (Okunma sayısı 1754 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Merhaba, 15 gün önce sıfır corolla araç aldım. Diğer aracımı sürekli kullandığımdan araç garajda idi ve hiç kullanmadım. Özelliklerini keşfetmek, android oto vs. gibi denemeler yapmak için ara ara araçla haşırneşir oldum. Bu sürede aracı çalıştırmadım. Dün aracı çalıştırmak istedim akü uyarısı verdi ve marş basmadı. Akü mü çok çabuk bitti yoksa ben mi farketmeden araçta çok zaman geçirdim anlamadım. Canım sıkıldı biraz, tavsiyeniz nedir. Toyota yol yardım mı çağırayım.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Merhaba, 15 gün önce sıfır corolla araç aldım. Diğer aracımı sürekli kullandığımdan araç garajda idi ve hiç kullanmadım. Özelliklerini keşfetmek, android oto vs. gibi denemeler yapmak için ara ara araçla haşırneşir oldum. Bu sürede aracı çalıştırmadım. Dün aracı çalıştırmak istedim akü uyarısı verdi ve marş basmadı. Akü mü çok çabuk bitti yoksa ben mi farketmeden araçta çok zaman geçirdim anlamadım. Canım sıkıldı biraz, tavsiyeniz nedir. Toyota yol yardım mı çağırayım.
Olabilri ,şarj edin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun öncelikle, buraya yazıp cevap beklemek size çok vakit kaybettirir.

Akünüz garantili tabi ama bu bitiş garantiden değişimi kapsayacak düzeyde olur mu emin olamadım açıkçası. Toyota ile mutlaka görüşün, yol yardımı kesinlikle arayın. Gelişmeleri bu başlık altında bizlere aktarırsanız mutlu oluruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 141000
  • Model Yılı: '03
  • 111 kere teşekkür edildi
Bence burdan yardım isteyeceksiniz adınızı soyadınızı düzgün yazarak başlayın. İyi forumlar.
sonuna kadar toyota...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bence burdan yardım isteyeceksiniz adınızı soyadınızı düzgün yazarak başlayın. İyi forumlar.

Yıllardır internet alemindeyim, oldukça tanınan forum sitesinde moderatörlük dahi yaptım. İlk defa böyle saçma bir şeyle karşılaştım. Gerçek bilgilerimi vermek zorunda mıyım Bunları vermeden yardım talep edemiyor muyum.

Yorum yapan diğer arkadaşlar teşekkür ederim, yarın satış temsilcisini arayıp yardım isteyeceğim. Pratik yoldan kendim çözemeyecem sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
Yıllardır internet alemindeyim, oldukça tanınan forum sitesinde moderatörlük dahi yaptım. İlk defa böyle saçma bir şeyle karşılaştım. Gerçek bilgilerimi vermek zorunda mıyım Bunları vermeden yardım talep edemiyor muyum.

Yorum yapan diğer arkadaşlar teşekkür ederim, yarın satış temsilcisini arayıp yardım isteyeceğim. Pratik yoldan kendim çözemeyecem sanırım.
Foruma kayıt ol tuşuna bastığınızda tüm kuralları kabul etmiş ve okumuş sayılırsınız.
" Gerçek isim ve soy isminizi belirtin düzeltelim."

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üyeliğimi silebilirsiniz. Böyle bir zorunluluğu dayatmanız hiç hoş değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ben de üye olurken Tyler Durden ismiyle üye olacaktım. Üyelik formu doğrultusunda gerçek isim ve soyismimi kullandım.

TCTnin (şimdi uyduruyorum) ilk kuralı foruma gerçek bilgilerle kaydolmaktır. İkinci kuralı da foruma gerçek bilgilerle kaydolmaktır.

Hemen atarlanma dostum, isim değişikliğini bir değerlendir, aramıza katıl. Pişman olmazsın.

İyi polis Ali Beyaz