0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Servisin yapabileceği bir şey olsaydı çoktan keserlerdi.@Fikri Gültepe (53479) abi, kendi aracında camın yarı açıkken mekanizmaya temas ettiğini keşfetti. Mekanizmaya kablo dolayarak teması kesti ve ses sorunundan temelli kurtulduğunu belirtti
Camı tutan ray üzerinde beyaz bir parça var bu parçanın raya tutunan 4 adet yarım tırnağı var kapı ve rayın kavisli olmasından dolayı ki bu normal bir durum cam yarı açıkken beyaz parça daki tırnaklardan 2 tanesi boşa çıkıyor ve cam sallanıyor. Ben çözümü o tırnaklar ile ray arasına küçük Bi kablo parçasını kalın Bi gres yağı ile yerleştirdim. Cam yarı indiğinde kablo beyaz parçadaki tırnakların raya tutunmasını sağlıyor ve cam sallanmıyor. Bu işlemi yaptığımda ismini vermeyeceğim Bi servise durumu anlattım sıkıntının çözümü anlattım verdikleri cevap aracın kapısı garanti dışı kaldı demek oldu. ☺️ Bende tıkırtı sesi ile gezeceğime garantisiz sessiz gezerim dedim. Yani bu işlemde garanti sıkıntı olabilir
bende camlar kapalı ikende stabil yolda ses geliyor. Sanki kapının içerisinde cam sallanıyor. yada kapının iç kısımdaki kaplamaları sallanıyor.Sizlerde böyle bir problem varmı. Özellikle yolcu ön taraf kapısı