0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende de 1979 murat 131 vardı. sağ ayna yoktu sonradan taktık. bir de o zaman alındığında emniyet kemeri yoktu. sonradan direklerdeki bakalitleri sökünce emniyet kemeri vidalarının hazır olduğunu gördük. bir nedenden dolayı arka döşemeyi sökünce arka emniyet kemerlerinin yerlerinin de hazır olduğunu gördük.
2021 Honda Cityde davlumbaz yok. Dediğiniz gibi tekerin oraya bakınca kötü bir görüntü var. Bayiye çözümü var mı diye sorduğumuzda resmi çözümünün olmadığını ancak yakında fason üreticilerin çözüm üretebileceğini söylemişlerdi. Biz de Milliyet Otomobil (Milpa) kampanyasından Kartal almıştık 2000 yılında. Sağ aynayı teslim alırken satmışlardı. Babam 100 dolar bozmuştu, kalanı ile tantuni yemiştik. Tarsus civarı bir yerden teslim almıştık aracı. 2 yıl teypsiz bindik. Teyp yerine plastik kapak vardı. Sonra babam Suudi Arabistandan Jameson teyp getirmişti. Sarı grafik ekolayzır görüntülü:D
Benim ilk araç ta öyleydi 1995 model şahin'di özel muayene ilk çıktığında araç kaldı geçemedik arka emniyet kemerleri yokmuş ağır kusur yazmışlardı,bide 94 model olsa istenmiyordu sinirden çıldırdım nasıl bir yasa diye can güvenliğinin modelimi olur kardeşim dedim adam hâlâ yasa böyle demişti, fabrikasının koymadığı kemeri niye istiyorsun dedim yine yasa böyle dedi,gittim aldım kemeri kuzu kuzu taktım ve geçer raporu aldık.O teyp şimdi olacaktıki ne ses verirdi ama,ona bir set düzecen arkaya 2 tane kazan kapağı Buffer önlere de iki tane tiwetter hoparlör ince bir bas tiz ayarı sonrası süper olurdu,bahçada mışmış,esmerin adı oya ne güzel dinlenirdi onda, //www.youtube.com/watch?v=-jEyTMuhpCQSayemde konu nereden nereye geldi yav
Bende 4_5 sene oncesine (satana) kadar arka emniyet kemeri yoktu. Muayeneden hep gecti..
Eski teyplerin, walkman ve discmanlerin sesi hiç bir şeyde yok gerçekten. Amcamların torosunda Kenwood vardı, kırmızı ışıklı. Okul servisimiz Mercedes Splinterdı. Onda Blaupunkt mu ne öyle bir marka vardı. Amcamların Kenwood sokete oturuyordu. Arabadan inerken ruhsatla beraber indiriyorlardı:) Bir de bütün amcamlar ve babam kapıları tek tek kontrol ederlerdi. Bizim araç merkezi kilitti yine kontrol ederdi babam:) Jigle ve merkezi kilit o zaman her araçta yoktu, fark yaratıyordu. Sonra bir komşumuz Tempra alınca işin rengi değişti:D Ön konsolu yüzünden kıskançlıktan yatamıyordum:) Enjeksiyonlu diye herkes çok övüyordu, tabi ben bilmiyorum ne demek olduğunu henüz:) Benim için göstergeler, otomatik ön camlar ve alarm (bize orjinal kendinden diye yutturmuşlardı) önemliydi. Velhasıl, eski güzel günlerdi. Old laik days:D