w58802 ya da 86120-02260 kodlu ürün için konuşuyorum. Aux bağlantısı Yaptım. Ancak çalışması için bazı kuralları var. Kontak açmadan önce aux kablosu yerine takılacak, telefondan ses çalınacak ve sonrasında ünite açılacak. Radyo cd fark etmeksizin her durumda aux ile alınan ses çalıyor. Radyo boş frekansta iken cızırtı veriyor, bu önerilmez. CD takınca CD sesi ile beraber aux sesi de çalıyor. Radyo frekansında ses varsa yine hem radyo hem aux sesi beraber çalıyor. Kontak açıldıktan sonra aux bağlantısı bir defa koparsa bir daha kontağı kapatmadan ya da ünitenin elektriğini kökten kesmeden geri bağlanmıyor. Ünite açıkken telefon bağlarsanız telefonda kulaklık işareti çıkmıyor. Ünite kapalıyken bağlanmalı ve telefonun bildirim alanında kulaklık takıldığına dair bir işaret gördükten sonra ses yollamalı ve üniteyi açmalı.
W58814 kodlu üründeki gibi CD ters yüzünü tak, ekranda error yazsın ama AUX sesi çalsın gibi bir olay yok. CD ters yüzünü takarsak ya da kirli bir CD takarsak cihaz hemen diski geri atıyor. Ses çıkarmayan bir CD lazım. Mikrofon kapatılarak kayıt yapılmış bir dakikalık ses dosyasını Ses Diski diskine defalarca ekleyip diski oluşturuyorsunuz, diski çalacak şekilde (üstü yukarı gelecek ) yerleştiriyoruz, diskten ses gelmezken disk dönecek, radyo paraziti olmaksızın saf AUX sesi böyle çalınabiliyor. Telefondan müziği kestikten kısa bir süre sonra bağlantı gidiyor, telefondan kulaklık çıkmış gibi oluyor ve kontağı sonuna kadar kapatıp telefondan ses çaldıktan sonra kontağı yeniden ACC moduna almak gerekiyor. Telefon çaldığında hiç çekinmeden çağrıyı vevaplayın, karşının sesini hoparlorden duyuyorsunuz ve sizin sesiniz de mikrofon aracılığıyla gönderiliyor. Mikrofonlu kulaklık bağlamadığınız için telefonun mikrofonuna konuşma kolaylığı sağlıyor. Sonrasında müzik devam ediyor. Çağrıyı cevaplamak için kabloyu çekerseniz tekrar bağlanmak için kontak işlemi lazım. Çok sinir bozucu.
Bununla alakalı eski konuların hepsini okudum, Ustalardan biri kablo ucundan 1,5 volt değer okumak gerekir demişti, ben negatif - sağ kanal veya negatif - sol kanal arasından 2,43 volt okudum, bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ses aktarıyor. Telefon ya da müzik çalan her neyiniz ise onun eq ayarları varsa buna da duyarlı davranıyor, üzerine ünitenin equlaizer ayarlarıyla oynayabilirsiniz.
Sürekli kopmalardan ötürü bu iş can sıkacağa benzediğinden aux girişini kullanmak yerine küçük bir bluetooth modülü aldım, elektriği kontaktan öncesinden alıyor ve bir de anahtarı var. Bu sayede kontağı çevirmeden bluetooth modülüne elektrik verme şansım oluyor, mobül kulaklık çıkışı veriyor 3,5mm. Üniteden çıkardığım aux kablosunu telefona değil bluetooth modülüne takılı bıraktım, kablo sürekli takılı kaldığı için kopmalar olmuyor ancak telefon bt sesi ile equlaizer kullandırmıyor.

BT kartı küçük bir şey zaten, ünitenin içine de gömülür ama şimdilik sıra gelmedi.

Kartın altından ve üstünden görünüm bu şekilde. Bağlantı noktaları üçgen içindedir.

Kartın üsten görüntüsü bu şekilde, cd ünitesine giden fişin bacalarına lehim yapmak yerine altta lehim yapılacak.

Ana kartın altındaki bağlantı noktası pozisyonu

Bağlantı noktası burası.

Servis kitapçığındaki açıklamalara göre bağlantı biçimi
Çakmaklığı söktüm, sol yuvarlak aux girişi, sağ yuvarlak 12v pompa için çıkış. Pompanın çakmaklık ucunu değiştirdim. USB ise hızlı şarj.