0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en sonuncu acayip 2 teker yapıyor
dikkatimi çeken tek bir nokta var kimse ne sağına soluna nede aynasına bakma gereği hissetmiyor. trafiktede bukadar uşengeç bir milletmi olduk ne ?
Rize'de araba sürsen anlarsın hocam:)))))) Yayalar ne kadar etrafına bakmadan yolda gezerse o kadar karizma yapıyorlar, değişik bir yer...Muhtemelen şöförler için de geçerli bu kural...Ha bir de not, Trabzon plaka araba ile giderseniz trafik polisleri size ceza yazmak, hapse atmak, idam etmek vs için elinden geleni yapıyorlar:))))))
rizede araba surdum.yayalar konusunda hak verıyorum ama trafık polıslerı konusunda yanılıyorsun yargısız ınfaz hıc bır yerde olmaz..
Valla 61 plaka kiralık araçla 3 günde hayattan bezdirdiler beni, ki hakikaten dikkatli ve her yere park etmeyen falan bir adamım...Millet 3.şerit yapmış, ben duraklama yapılabilir yerde 30 saniye bile duramadım...06 plaka ile bile daha rahatım...Başıma geldi bu ama denk gelmiş de olabilir bilemem...
denk gelmıstır ya.cunku yerlı halk kesse cezayı tamam derım de polısler oranın yerlısı olmadıgından yapmazlar oyle bırsey.ben 34 le rahat bır sekılde dolasıyorum aksıne muamma gosterıyorlar 5 dk park ıcın.
çok ılgınc kazlar
corollaya yandan çarpmada mavi arabadan çıkan dumana bakın
ben 34 le rahat bır sekılde dolasıyorum aksıne muamma gosterıyorlar 5 dk park ıcın.