Herkese merhaba dün bir akaryakıt firmasından yakıt aldım (ismini verebiliyormuyuz bilmiyorum) sonrasında işten eve geliyordum bi 7 km civarı geldim araçta oturan var diye çalışır vaziyette bırakıp markete girdim 5-10 dakika max. bekledi araç vites p de el freni çekili vaziyette rölanti de
geldiğimde araç enteresan şekilde titriyordu devirde dalgalanması vardı aşağıya inip birden normale dönüyordu akşam bıraktım.
Bugün işe giderken de genelde düşük devirlerde 1500-2000 d/d civarlarında gaz yememe yapıp birden toparlayıp normale dönerek kullandım gün boyu bu şekildeydi öğlen tekrar yakıt alayım dedim biraz daha azaldı gibi geldi ama sonra akşam şimdi lpg de deneyeyim dedim lpg aldım lpg de çok daha fazla yapmaya başladı hatta yokuşu zor çıktı diyebilirim sebebi nedir acaba çok uzun oldu kusura bakmayın.
Aracın ateşleme ile alakalı buji kablosu ve bujileri değişti (maksimum 6-7 ay olmuştur çok km yapmadı ngk marka)
Tekrardan bu sefer de kitapçıktaki bujiden mi alsam diye düşünüyorum denso marka K20TR11 modeli
Aracı kurcalatmak istemiyorum çok fazla