0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecmis olsun. Geri giderken motor kablolara nasil temas ediyor anlamadim?
Geçmiş olsun,Artvin'deki ustanın tesisat arızası olduğunu söylediğini diğer ustalara söylediniz mi ?
Geçmiş olsun iş bilmez ustalara düşünce aracın olur olmadık yerlerini boşuna kurcalamışlar,aslında Artvin'de ki usta durumu baştan çözmüş ama sizin zamanınız olmadığı için beklememişsiniz,arıza koduda zaten gaz kelebeği konum sensörü ne düzensiz voltaj geldiğini anlatmış ama ustaların fikir yürütmemesinden sorun uzamış ki yinede şanslısınız işten anlayan bir ustaya yönlendirme yapılmış.
Hayır söylemedim. Usta adam anlar diye düşündüm. Ve açıkçası buradaki ustama daha çok güveniyordum.
Malesef bazı sorunlar için ıstayıda yönlendirmek gerekebiliyor, aslında sorun ustaların her araca servislik yapmasından kaynaklanıyor her aracı A dan Z ye bilmek imkansız ama bunun farkında değiller,Bende sattığım araçta 2 seneye yakın camlardan dolayı sıkıntı yaşadım ve elektrikçi bulamamıştı benim yönlendirmem ile başka bir usta sorunu çözdü tabi ustada işten anlıyordu anlatmam ile direk teşhis koydu 1 karış kablo ekleyerek sorun giderildi.