0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LG'nin whatsapp destek hattına yazdım bugün. Gelen mesajı aynen alıntılıyorum:"[12:54, 25.01.2022] LG Turkey: Bu durum ledlerin yüksek aydınma sisteminden kaynaklı cok karanlık ortamlarda karsınıza cıkabiliyor. Ledler calısma prensibidir.[12:54, 25.01.2022] LG Turkey: Genel olarak bu durum arıza olarak gorulmemektedır efendim."Sonrasında bu durumun giderek büyüdüğünü ilk aldığımda böyle olmadığını belirttim ve dilersem teknik servis yönlendirebileceklerini belirttiler. Yalnız şikayetvarda okuduğum şikayetlerde teknik servisin gelip bi problem yok demesi ve belli bir miktar ücret istemesi gibi bir durumda varmış. Garanti kapsamındaki cihaz için neden ücret ödüyoruz onuda anlamış değilim ama. Samsung ve Lg ile ilgili şikayetleri okuduğumda Samsung cephesindede durum aynı imiş. Kalitesiz işçiliğin bedelini tüketici ödüyor anlaşılan. İşçilik konusunda Japonlardan şaşmamak gerektiğini bir kez daha anlamış oldum...
Ben sony led kullanıyorum doğal renklerinden dolayı çok memnunum.Oled vs yeni teknolojileri yanık şikayetlerinden dolayı pek sıcak bakmıyorum.
Şu andaki ilk tercihim Sony X90J serisi, biraz pahalı ama