0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fotoğrafta biraz daha siyah çıkmış. Fakat yeni koyulan bir yağ için koyu olduğunu ben de farkettim.(Bakımdan sonra 20 km gitmemiştir daha araç). Muhtemelen daha önceki yağın kalıntıları.Aracın daha önceki bütün bakımları yetkili serviste yapılmış. Koyulan yağ kısmında 5w-30 yazıyor. Çıkan yağ gerçekten zift gibiydi. İyice süzülmesini bekledik. Daha sonra güvenilir bir satıcıdan aldığım Castrol 5w-30 yağı kullandım. Araçtan çıkan filtreler Denso markaydı sanırım.
Satmadan önce servis bakımına mı girmiş, baştan beridir zamanında servis bakımları mı yapılmış ? Çünkü arkadaşımla ben servise gitmek yerine kendi bakımlarımızı yaptık. Hatta arkadaşımın toyota corollası 2019 model di ve 1000 km incelemesi hariç hiç servis bakımına girmedi. Biz bu arabayı erzurum da arabacılar sitesine, bir galeriye verdik. Adamlar hemen servise götürüp, olabilecek en ucuz servis bakımını yaptırdı. Hatta belki garanti için 2 bakım bile yapmış olabilirler. Aracın ilanında servis bakımlıdır yazıyordu. Biz bile inanamadık.
Arkadaşlar kusuruma bakmayın konu dışı olacak ama forumda resimleri göremiyorum yardımcı olabilirmisiniz