0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar yeni konu açmak istemedim denso marka karbonlu polen filtresi sipariş verdim kargoda geliyor ok yönü aşağı mi bakmalı yoksa yukarı mi hangi şekilde takıyorsunuz ? Yazısı düz okunacak şekilde takarsam ok yukarı bakacak ve fiyatı merak edenler varsa 140 liraya aldım servisi arayıp aldığım fiyat ise 340 lira
https://m.n11.com/toyota-corolla-2019-polen-filtresi-karbonlu-orjinal-P484493085?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwmPSSBhCNARIsAH3cYgZ7QN-hxDgYAq7UTGq-s_3bgeU3U2FveoHYAmo5wDHmDp_nArvQiYMaAnqxEALw_wcBLinki burda aktif japon diye Antalya da bir mağaza satıyordu tükenmek üzere zaten ben alırken 6 adet kalmıştı Sorumun cevabini bilen var mı acaba ok yönü takarken nereye bakmalı ?
Anıl abinin dediği gibi mantıken filtre her 2 yönde de aynı filtreler.Ama ok yönü yukarı bakmalı. Hava akışı yukarı yönde filtre takılı değilken fanı çalıştırırsanız farkedersiniz.
Teşekkürler eski filtreyi sökunce boş çalıştırıp hava akış yönüne bakayım en iyisi Mesaj Birleştirildi: Nisan 18, 2022, 20:52:16N11 üzerinden ürünü aldığım yere ve n11 deki tem otoya sordum aldığım yer ok yukarı bakacak dedi tem oto ise yazilar düz okunacak şekilde takın dedi yani o zaman ok aşağı oluyor )) Benim aldığım üründe yazılar düz takınca zaten oklar yukariyi gösteriyor ama tem oto asakashi marka filtresi yazılar düz durunca ok asagiyi gösteriyor Geçen yılda ikilemde kalmıştım tarih tekerrür etti )) Neyse ülke şartlarında tek derdimiz bu olsa keşke sağlıklı günler herkese
Eski polen filtresini çıkarıp klimayi çalıştırdım hava yukarıdan aşağıya doğru geliyor almış olduğum denso marka filtreyi satıcının talimatı doğrultusunda ok yönü yukarı ve yazılar da düzgün okunacak biçimde taktım filtre karbonluydu iki yönü de aynı gri renkti ama ok yönü mevcuttu
O ok yönü ilk montaj dan ziyade kontrol veya temizlik için sökmek gerekirse geri takarken kirli taraf hava akış yönüne gelmesin diye kirli yüzü belirtmek için,yoksa o filtrenin iki yüzüde aynı.
C27063 kodlu Mann Filtre 1.6 corolla için tam uyumlu. Mann Filtre Dünya çapında kaliteli bir filtre üreticisi. Denemenizi tavsiye ederim. Piyasada bulmak biraz zor ama bulunca kaçırılmaması lazım.