0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi saabha sabah iyi güldüm he bu arada Emre abi telefonun çaliyor baksana
abi bence bahar geldi geçti sen hala vermedin diyerek kızıyor mart geçti sende icraat yok diye hesap soruyor
Efenim Buyrun benim Ferdi, akşam için yanıma Ahmeti de buldum bak
Türkay sana katılıyorum mart geçti sen gelmez oldun diyor
Çok güzel paylaşım....Örnek...
Vaay Kemal Abi fotoğrafı yenilemişsin:)))) Şehir dışında falanmıydınız yoktunuz forumda...
Mart geçti, millet dişisine geçti, ben hala sana geçemedim kızım diyor. Ama kızın kadınsal sorunları var bilmiyor, açıklayamıyor kocasına. Ben anlamam ulen diyor oda Bi anımı anlatayım konu itibariyle. Yıl 93 dersanedeyiz. Ders: Biyoloji, Konu: Üreme. En arka sırada oturuyoruz. Tam Mart ayı. sınıfın arka camı bi bahçe duvarına bakıyor. Duvarın bittiği yerden bi bakçe başlıyor. Üsteki binanın bahçesi. Bahçe yeşermiş otlar uzamış. Biz fark ettik kedileri. Biri bu sarı gibi, diğeri beyaz giri desenleri var. Sarı olan dişi. Erkek çıkmış bi taşın üstüne sağı solu kolluyor. O dişi ne kur yapıyor var ya, hiç bir kadın erkeğine öyle kur yapmaz. Otlarda yuvarlanıyor. Kuyruğunu otların uzunlarına dolayıp kıvranıyor. Erkek kayanın üstünde hala kollamada. Dişi çöküyor bi yere, hafif veriyor tamponu yukarı, o an erkek atlıyor kayanın üstünden dişiye kitliyor. Nasıl çalışıyor vatya motor içindeki pistonlar gibi. Tı8k tık tık. acayip seri tam o kitleme anında biz patlatıyoruz gülmeyi. Hoca ordan "ne oluyor o arka tarafta" diyor. "Hocam konunun özü burda gel diyoruz. Bire bir canlı uygulama". "Ne diyonuz olum siz" diyo. Gelip bakıyor. Ya hocam bu kadar tesadüf olur diyoruz. Kızxlar filan kalkınca açıyor camı "pissst" diyor kedilere. Kediler polis bamış gibi biri bi tarafa diğeri bi tarafa öylşe kaçıyorki. Erkek olanın uzaktan durup bi dönüp bakması var. İyi küfür yiyor bizim hoca sanırım. Tam tadını alamdan....