Gönderen Konu: Erkekseniz izleyin !...  (Okunma sayısı 2535 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Erkekseniz izleyin !...
« : Nisan 24, 2009, 11:29:26 »
Her yerde aslan kesilen arkadaşlara itafen...
Erkekseniz buna dayılanın bakayım...

http://www.akilli.tv/video/357022/konusan-kediler.aspx

:D :D :D
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Toyota Club Türkiye

Erkekseniz izleyin !...
« : Nisan 24, 2009, 11:29:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Erkekseniz izleyin !...
« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2009, 11:38:34 »
ne suç işledi kim bilir:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2009, 11:39:35 »
Sarı kedi amma gevezeymiş ha :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2009, 11:40:48 »
resmen hesap soruyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 24, 2009, 11:42:52 »
:D :D :D :D :D :D :D :D abi saabha sabah iyi güldüm he :D

bu arada Emre abi telefonun çaliyor baksana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 24, 2009, 11:46:07 »
abi bence bahar geldi geçti sen hala vermedin diyerek kızıyor :) mart geçti sende icraat yok diye hesap soruyor :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 24, 2009, 11:47:00 »
:D :D :D :D :D :D :D :D abi saabha sabah iyi güldüm he :D

bu arada Emre abi telefonun çaliyor baksana :D
Efenim :) Buyrun benim :) Ferdi, akşam için yanıma Ahmeti de buldum bak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 24, 2009, 11:48:16 »
abi bence bahar geldi geçti sen hala vermedin diyerek kızıyor :) mart geçti sende icraat yok diye hesap soruyor :)

Türkaaaaayy :D :D :D :D :D

Efenim :) Buyrun benim :) Ferdi, akşam için yanıma Ahmeti de buldum bak :)

abiii çaktırmasana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Nisan 24, 2009, 11:49:30 »
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 24, 2009, 11:52:21 »
Türkay sana katılıyorum mart geçti sen gelmez oldun diyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2009, 11:55:52 »
Çok güzel paylaşım....Örnek... :D :D
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Nisan 24, 2009, 11:56:06 »
Türkay sana katılıyorum mart geçti sen gelmez oldun diyor :D

Bence sitem değil de daha çok hesap sorar gibi bir hali var. Mart geldi geçti, ben yokken kimler geldi geçti der gibi bizim Tekir :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 24, 2009, 11:57:58 »
Neyse, fazla özellerine girip suyu bulandırmayalım bence :) Bırakalım kedicikler özel hayatlarını yaşasınlar  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #13 : Nisan 24, 2009, 13:52:46 »
 :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 24, 2009, 14:13:47 »
Çok güzel paylaşım....Örnek... :D :D
Vaay Kemal Abi fotoğrafı yenilemişsin:)))) Şehir dışında falanmıydınız yoktunuz forumda...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Nisan 24, 2009, 14:17:13 »
    Mart geçti, millet dişisine geçti, ben hala sana geçemedim kızım diyor. Ama kızın kadınsal sorunları var bilmiyor, açıklayamıyor kocasına. Ben anlamam ulen diyor oda :D :D
    Bi anımı anlatayım konu itibariyle. Yıl 93 dersanedeyiz. Ders: Biyoloji, Konu: Üreme. En arka sırada oturuyoruz. Tam Mart ayı. Sınıfın arka camı bi bahçe duvarına bakıyor. Duvarın bittiği yerden bi bahçe başlıyor. Üsteki binanın bahçesi. Bahçe yeşermiş otlar uzamış. Biz fark ettik kedileri. Biri bu sarı gibi, diğeri beyaz giri desenleri var. Sarı olan dişi. Erkek çıkmış bi taşın üstüne sağı solu kolluyor. O dişi ne kur yapıyor var ya, hiç bir kadın erkeğine öyle kur yapmaz. Otlarda yuvarlanıyor. Kuyruğunu otların uzunlarına dolayıp kıvranıyor. Erkek kayanın üstünde hala kollamada. Dişi çöküyor bi yere, hafif veriyor tamponu yukarı, o an erkek atlıyor kayanın üstünden dişiye kitliyor. Nasıl çalışıyor varya, motor içindeki pistonlar gibi. Tık tık tık. Acayip seri. İlk kez bi hayvanın çiftleşmesine şahit oluyorum. Tam o kitleme anında biz patlatıyoruz gülmeyi. Hoca ordan "ne oluyor o arka tarafta"  diyor. "Hocam konunun özü burda gel diyoruz. Bire bir canlı uygulama". "Ne diyonuz olum siz" diyo. Gelip bakıyor. "Ya hocam bu kadar tesadüf olur" diyoruz. Kızlar filan kalkınca açıyor camı "pissst" diyor kedilere. Kediler polis basmış gibi biri bi tarafa diğeri bi tarafa öyle kaçıyorki. Erkek olanın uzaktan durup bi dönüp bakması var. İyi küfür yiyor bizim hoca sanırım. :D Tam tadını alamadan.... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Nisan 24, 2009, 14:18:21 »
Vaay Kemal Abi fotoğrafı yenilemişsin:)))) Şehir dışında falanmıydınız yoktunuz forumda...

Umut biz o konuyu kapattık bile :)

http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/fikralar/msg114194/#msg114194

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Nisan 24, 2009, 14:19:34 »
   Mart geçti, millet dişisine geçti, ben hala sana geçemedim kızım diyor. Ama kızın kadınsal sorunları var bilmiyor, açıklayamıyor kocasına. Ben anlamam ulen diyor oda :D :D
    Bi anımı anlatayım konu itibariyle. Yıl 93 dersanedeyiz. Ders: Biyoloji, Konu: Üreme. En arka sırada oturuyoruz. Tam Mart ayı. sınıfın arka camı bi bahçe duvarına bakıyor. Duvarın bittiği yerden bi bakçe başlıyor. Üsteki binanın bahçesi. Bahçe yeşermiş otlar uzamış. Biz fark ettik kedileri. Biri bu sarı gibi, diğeri beyaz giri desenleri var. Sarı olan dişi. Erkek çıkmış bi taşın üstüne sağı solu kolluyor. O dişi ne kur yapıyor var ya, hiç bir kadın erkeğine öyle kur yapmaz. Otlarda yuvarlanıyor. Kuyruğunu otların uzunlarına dolayıp kıvranıyor. Erkek kayanın üstünde hala kollamada. Dişi çöküyor bi yere, hafif veriyor tamponu yukarı, o an erkek atlıyor kayanın üstünden dişiye kitliyor. Nasıl çalışıyor vatya motor içindeki pistonlar gibi. Tı8k tık tık. acayip seri tam o kitleme anında biz patlatıyoruz gülmeyi. Hoca ordan "ne oluyor o arka tarafta"  diyor. "Hocam konunun özü burda gel diyoruz. Bire bir canlı uygulama". "Ne diyonuz olum siz" diyo. Gelip bakıyor. Ya hocam bu kadar tesadüf olur diyoruz. Kızxlar filan kalkınca açıyor camı "pissst" diyor kedilere. Kediler polis bamış gibi biri bi tarafa diğeri bi tarafa öylşe kaçıyorki. Erkek olanın uzaktan durup bi dönüp bakması var. İyi küfür yiyor bizim hoca sanırım. :D Tam tadını alamdan.... :D

ismail abi yerlere yattım yaa :) :rofl: alkış benden :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Nisan 24, 2009, 14:21:55 »
    Bi anımı anlatayım konu itibariyle. Yıl 93 dersanedeyiz. Ders: Biyoloji, Konu: Üreme. En arka sırada oturuyoruz. Tam Mart ayı. sınıfın arka camı bi bahçe duvarına bakıyor. Duvarın bittiği yerden bi bakçe başlıyor. Üsteki binanın bahçesi. Bahçe yeşermiş otlar uzamış. Biz fark ettik kedileri. Biri bu sarı gibi, diğeri beyaz giri desenleri var. Sarı olan dişi. Erkek çıkmış bi taşın üstüne sağı solu kolluyor. O dişi ne kur yapıyor var ya, hiç bir kadın erkeğine öyle kur yapmaz. Otlarda yuvarlanıyor. Kuyruğunu otların uzunlarına dolayıp kıvranıyor. Erkek kayanın üstünde hala kollamada. Dişi çöküyor bi yere, hafif veriyor tamponu yukarı, o an erkek atlıyor kayanın üstünden dişiye kitliyor. Nasıl çalışıyor vatya motor içindeki pistonlar gibi. Tı8k tık tık. acayip seri tam o kitleme anında biz patlatıyoruz gülmeyi. Hoca ordan "ne oluyor o arka tarafta"  diyor. "Hocam konunun özü burda gel diyoruz. Bire bir canlı uygulama". "Ne diyonuz olum siz" diyo. Gelip bakıyor. Ya hocam bu kadar tesadüf olur diyoruz. Kızxlar filan kalkınca açıyor camı "pissst" diyor kedilere. Kediler polis bamış gibi biri bi tarafa diğeri bi tarafa öylşe kaçıyorki. Erkek olanın uzaktan durup bi dönüp bakması var. İyi küfür yiyor bizim hoca sanırım. :D Tam tadını alamdan.... :D

İsmail hocam, gülmekten kırıldım ya, harika hikaye :D :D :alkis: O kedinin ahı tutmamıştır inşallah :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Nisan 24, 2009, 14:22:13 »
Sağol canım. :D :D Bende hatırladıkça acayip gülüyorum. Süper bi anı benim için. Ondan sonra muhabbet kuşumun oğlumun ensesine tecavüzünü izledim :D

Vallı hakkı ondan sonra o hocayı hiç görmedim :D Tutmuş mu diye sorardık :D