Gönderen Konu: 2021 Corolla flame 1.5 benzinli modelinde otomatik kapı nasıl kilitlenir?  (Okunma sayısı 2490 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
Herkese merhaba elimde 2021 model Toyota Corolla flame 1.5 benzinli model araç var anahtarsız giriş özelliği de var kapıya yaklaşınca kapılar otomatik açılıyor ama uzaklaşınca otomatik kapılar kilitlenmiyor bunu nasıl çözebilirim bir de bir sorum daha olacak bagaja yaklaşınca da bagaj otomatik açılmıyor. Son olarakta anahtar ile camlar açılıp kapanmıyor sebebi nedir sizce? Kısacası bu sorunların nasıl çözerim?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Herkese merhaba elimde 2021 model Toyota Corolla flame 1.5 benzinli model araç var anahtarsız giriş özelliği de var kapıya yaklaşınca kapılar otomatik açılıyor ama uzaklaşınca otomatik kapılar kilitlenmiyor bunu nasıl çözebilirim bir de bir sorum daha olacak bagaja yaklaşınca da bagaj otomatik açılmıyor. Son olarakta anahtar ile camlar açılıp kapanmıyor sebebi nedir sizce? Kısacası bu sorunların nasıl çözerim?
Kapı kolunun üzerindeki çentiğe dokunmanız gerekiyor,bağaja yaklaştığınız zaman ve anahtar cebinizde ise bağaj kilidinin açılması gayet normal.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür etti
Kapı kolunun üzerindeki çentiğe dokunmanız gerekiyor,bağaja yaklaştığınız zaman ve anahtar cebinizde ise bağaj kilidinin açılması gayet normal.
çentiğe bir defa mı dokunmamız lazım yoksa her seferinde dokunmamız lazım son 2 sorum daha olucak bagaj otomatik açılmıyor onu nasıl çözerim birde anahtara basılı tuttuğumda camları açıp kapatamıyorum nasıl çözerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '19
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
çentiğe bir defa mı dokunmamız lazım yoksa her seferinde dokunmamız lazım son 2 sorum daha olucak bagaj otomatik açılmıyor onu nasıl çözerim birde anahtara basılı tuttuğumda camları açıp kapatamıyorum nasıl çözerim
Bagaj otomatik açılmıyor. Anahtarın üzerinde bagaj tuşuna uzun basınca, bagaj kapağı yarım yukarıya doğru açılır.
Cam olayı ise, serviste bu özelliği açtırmanız gerekiyor. Benim araca 1.000 bakımına gittiğimde söylemiştim, ücretsiz bu özelliği açtılar. Bir de otoban sinyal dediğimiz hafif dokununca 3 kere yanıyor. Onu da serviste 5 kere yanacak şekilde ayarlattım. O da ücretsiz. Tabi bu ikisine ücret isteyen bazı bayiler varmış.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
Tabiki her kilitleme gereksiniminde çentiğe dokunmanız gerekiyor,diğer sorulara Hüseyin bey cevap vermiş.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2 kere teşekkür etti
Güncelleme.
Bayi bana anahtarsız giriş var ama otomatik kilitleme yok demişti ben elimi sensöre deydirince kapılar kilitleniyor aynalar katlanıyor yeni keşfettim bayi de bilmiyormuş hemen bayiye yazdım varmış diye böyle bir özellik YouTube kanalından yazdım bakalım görecekler mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
Güncelleme.
Bayi bana anahtarsız giriş var ama otomatik kilitleme yok demişti ben elimi sensöre deydirince kapılar kilitleniyor aynalar katlanıyor yeni keşfettim bayi de bilmiyormuş hemen bayiye yazdım varmış diye böyle bir özellik YouTube kanalından yazdım bakalım görecekler mi?

bu nasıl bayii arkadaş :)
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
Güncelleme.
Bayinin kastettiği otomatik kilitleme anahtarsız giriş ve çıkış değil,hareket halinde yolda kapıları kilitleme dir.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
arkadaşlar ; kapatma tuşuna uzun basınca ,sunroff dahil kapanıyor. uzun basmaları test din. ayrıca araca yakınlaştığınızda anahtar uzerinde lamba yanar.