0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa Bey selamlar aracımın motor kodu 1.6 L 3ZZ-FE I4 ben el kitapçığında bununla ilgili bişey bulamadım başka nerden bakılır bilmiyorumÜmit Bey selam ustamız onları kontrol ettiğini bi sorun olmadığını söyledi ama ne kadar doğru bilemiyorum. Ayrıca bu bahsettiğiniz yerdense şarj lambası yakmazmı araç şarj lambası yanmıyorBaşka bir Toyota bulup onunda rölantide şarj durumunu ölçtürcem yakın zamanda belki normali budur diye düşünmeye başladım
Mesaj Birleştirildi: [time]Ocak 07, 2022, 17:38:59[/time]Ayni kasa ayni model arac bende de var. Rolantide 14.2 volt veriyor..
İlginç bir konu,merakla izliyorum,Ümit Şahantimor beyin söyledikleri ile orijinal dediğiniz diyot ve diğer parçalar model yılı ve alternatörle tam uyumlu mu? rölantide bile olsa araç şarj etmeli diye düşünenlerdenim,hangi elektrikçiler tarafından kontrol edildi bilemiyorum ama forumda bahsedilmişti Ankara Şaşmaz'da oto elektrikçi 0533 812 01 17 Çakır Şener usta var,bir telefon açıp fikir almaya çalışabilirsiniz,sonuç ya yedek parçadan ya da çok basit bir yerden çıkacak ama çözüm bulunamazsa ışık yakmıyor,aküyü bitirmiyorsa böyle kullanılacak herhalde..