0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya türkay farı açmak mı gerekiyor yapabildinmi sen onu? eğer herhangi bir şekilde açmayı başardıysan bilgi verirsen sevinirim kardeşim. ya o boyda değil farklı led de takarız sorun değil açmak için daha bakamadım hiç fara ama zorlıyacak onu biliyorum.
farın için açmıcaksın abi, farı çıkar yerinden altında iki tane yuvarlak lastik var onları çıkar sonra kablodan çek yavaşca geliyor ledler yine ordan koyarsın yerine
İsmail abicim maaşallah pupuuupuuu ortalığı biraz tükürükledim ama olsun o kadarda
loli pop şeker gibi olmuş iyi günlerde kullan kardeşim. Allah nazardan korusun...
valla hala bakamadım iş-kurs yoğunluğundan dolayı ama perşembe akşamı inş sökeceğim. dediğini dikkate alırım türkay. sağol. peki nasıl geri taktın?
geri takma işi de ordan olcak ama daha takmadım izmirdeyim araba ankarada, ledleri küllüğe koydum geldim zaman bulamadım takacak, biraz sıkıntı bi yerde duruyor ledler takması da çıkarması da sıkıntı
o tek halkalı olanlarda dipsiz park ampulü vardı demi? bu öyle değil, bildiğimiz led, iki uca bakan ledler var, ortada da direnç var küçük bir tane..ama farklı olabilir bizimkiler ben trden almadım farları
İsmail müthiş olmuş yaa Güzel günlerde kullan.Bu arada lastikleri bi parlatıver Bu müthiş arabanın altına o kirli lastikler olmuyo Kazasız belasız kullanman dileği ile dostum.
stoplar güzelmiş ebayda görmüştüm fiyatı nedir nasıl buabiliriz o kırmızıları ?
guzel olmus canlısı daha iyi duruyordur aslında nasip olmadı gormek ama bir ara gorusuruz artık..
Çok hoş duruyo nazar değmesin güle güle binmeler.Kazazsız belasız.
Arada bir fotola İsmail
hepsi birbirinden güzel olmuş ya,bittim ya.allah nazarlardan korusun:)
Aman aman neler görüyorum İsmail abi tek kelimeyle müthiş mükemmel olmuş abi söyleyecek söz bulamıyorum.abi yalnız aynaları da boyatsan daha iyi olurdu sanki neyse araban gerçekten çok güzel olmuş-şahsen benim hoşuma gitti.abi ön tampon arka tampon stoplar + stopların arası gayet hoş uyumlu olmuş.Kazasız belasız bin inş.abi 41 kere maşallah