0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağolasın abi. teşekkür ederim. eksikler tamamlanınca daha da güzel olacak inşallah.
İsmail abi hayırlı olsun güle güle kullan.Bu arada swap olayları duydum onun içinde tekrar bir hayırlı olsun
Allah kazasız belasız sürüşler versn,İsmail abi stoplar kırmızı araba bordo biraz tuaf gibi geldi stop karartma yaptırsan daha çok yakışır bence kendi görüşüm
Peki İsmail bu aynalar ne diye geçiyo acaba?
boyası çok güzel olmuş gerçekten , tamponlar da yakışmış e bişeyler daha ekleyeceksin sanırım o zaman daha güzel olur inşallah
tamamlarsın eksikleri ne olacak bu kadar yaptıktan sonra
başka bir aracın motorunu bunun motoruyla değiştirmek, ona swap deniyor ferdi abi
Bilgi için teşekkürl ederim Türkay Motor değiştirmek yasal olarak yasak diye biliyordum.
Çoğu muayenesiz geziyorlardır
evet aynen öyle
z3 top ayna olarak geçiyor erhan. netten falan alma sakın çünkü aparatını ayrıca satıyolar nette yani 60+20 ye falan geliyo bide kargo parası. eğer çok istiyosan yardımcı olurum.
Eyvallah İsmail biraz araştırayım. Bir de m3 aynası var sanırım. O farklı bişey galiba.Edit: Ya biraz araştırdım da acaba hangisi daha iyi durur M3'mü Z3'mü. Bi de Z3 top yanası satan yerler aracınıza uygun olup olmadığını sorun falan demiş :S Kafam karıştı.