Gönderen Konu: Forumun en çok konusu kilitlenen üyesi :D  (Okunma sayısı 1233 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Forumun en çok konusu kilitlenen üyesi :D
« : Aralık 29, 2021, 00:51:12 »
Bugün ortalık gerildi benim yüzümden, yumaşatayım bari:) Açtığı konular sürekli kilitlenen biri olarak, benim kadar konusu kilitlenen arkadaş var mıdır forumda?

Ne biçim kanun adamıysam açtığım konuda ot bitmiyor mazallah:D Yanılmıyorsam 2 ya da 3. konum kilitlendi bugün. Valla banlanacam, uçurulacam forumdan bir gün hissediyorum:D

Toyota Club Türkiye

Forumun en çok konusu kilitlenen üyesi :D
« : Aralık 29, 2021, 00:51:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Ynt: Forumun en çok konusu kilitlenen üyesi :D
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2021, 13:42:33 »
Ali bey,

Gönlünüzü ferah tutun, eskiler hatırlar mazide bir Kemal Aksüyek abimiz vardı  :D Kilit, ban konusunda onun eline su dökemezsiniz  :rofl:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2021, 18:30:02 »
Ah Kemal abi ne yapıyor acaba şu aralar.artik forumlar çok iş gormuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2021, 18:39:56 »
Allah allah ya merak ettim, uçurdular mı kendisini:D

Forumlar iş yapmıyor artık bence de. Eskiden ne güzeldi; crack, warez paylaşıp emeğe saygı +rep diye beğeni kasarlardı.

Gençken ipmart-forum ve imserba da takılırdım genelde. 2002-2003te internet kafelerde. Donanımhaber yeni parlıyordu o yıllar. Sonra reddit ve ekşisözlükle tanıştım. Forum devri kapandı bundan sonra benim için. Şimdi sadece bu forumda takılıyorum. Günlük lpg garantiyi deliyor, 1.6 motor iyi, 1.5 motor çöp muhabbetleri, sahipleri dışında herkesin ekstrem seviyede gerçekleştiği tem oto reklamı dozumu alıp, biraz ortalığı karıştırıp, birşeyler öğrenip koşarak uzaklaşıyorum:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2021, 19:32:13 »
Allah allah ya merak ettim, uçurdular mı kendisini:D

Forumlar iş yapmıyor artık bence de. Eskiden ne güzeldi; crack, warez paylaşıp emeğe saygı +rep diye beğeni kasarlardı.

Gençken ipmart-forum ve imserba da takılırdım genelde. 2002-2003te internet kafelerde. Donanımhaber yeni parlıyordu o yıllar. Sonra reddit ve ekşisözlükle tanıştım. Forum devri kapandı bundan sonra benim için. Şimdi sadece bu forumda takılıyorum. Günlük lpg garantiyi deliyor, 1.6 motor iyi, 1.5 motor çöp muhabbetleri, sahipleri dışında herkesin ekstrem seviyede gerçekleştiği tem oto reklamı dozumu alıp, biraz ortalığı karıştırıp, birşeyler öğrenip koşarak uzaklaşıyorum:D

Yaş kaç bilmiyorum ama bu forumun kalitesi ve saygı seviyesi yıllardır belirli bir seviyededir. Takıldığınız sözlüklerle karşılaştırmayın, öyle seviyesizlikleri de buradaki saygılı ortam içinde üyelerimiz barındırmaz zaten. O muhabbetler genelde malum facebook grubunda açarlar, ya da oradaki kaosu forumlarda devam ettirmek isteyenler... forum dönemi bitti denilse de yaşadığı sorunun çözümünü facebook gruplarında bulamayanlar nedense daha derli toplu ve saygılı ortam olan forumlara gelir. Aynı sizin gibi.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2021, 19:37:32 »
Forum onaylı özel servis sizi niye bu kadar rahatsız ediyor enteresan doğrusu.  :) f1 vites ve diğer istekler konusunda şimdilik olumlu dönmedi diye mi acaba 2 haftada 180 derece bir dönüş oldu mesajlarda? Yardım isterken, Ufuk bey hepimizden daha iyi bildiği konularda mesajla yardımda bulunmaya çalışırken yoktu bu tepkiler.  :)
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2021, 19:39:27 »
Ali bey bir önceki konu da Alper bey size detaylı ve açıklayıcı cevabı verdi ikinci mesaj sonrası konu amacını aşmaya doğru gitti bu konumda ise konunun kilitlenmesi daha uygun bir karardır. Bu konuyu daha neden uzatma taraftarısıniz anlamış değilim. Kimse burada Tem OTO reklamı da almadı  insanları doğru yere yönlendirmenin  neresi yanlış ? Eğer ki geçmiş mesajları ve konuları okursanız forumda çok değerli insanların ve bilgilerin olduğunun farkına varacaksınız. Sizin burada yapmak istediğiniz amaç bariz belli ama emin olun buna izin vermeyiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 29, 2021, 21:22:51 »
Beni gerçekten rahatsız eden bir şey yok. F1 vitesi de birlikte yapacağız inşallah. Benim tanıdığım hiç bir servis yapamaz zaten bunu, TEM otonun yapacağına inancım tam ama;)

Ben sadece bazen ortaya çıkan trajik hatta komik durumu biraz gıdıklıyorum. Adam 300-500 km öteden yazmış parça veya yağ vs lazım. Daha cevaplar verilmeden bende arkaplanda gerilim müziği çalmaya başlıyor. Ve gelip biri hiç sektirmeden Tem oto deyiveriyor. Tabi tilt olanlar oluyor bazen daha komik oluyor. Adam kendisine küfür edilmiş gibi saydırmaya başlıyor. Olan Tem oto personeline oluyor. Durduk yere ya kendilerini savunmak durumunda kalıyorlar ya da uzaktan sessizce takip edip yatışmasını bekliyorlar. Ben sadece bu kısır döngüyü ti ye alıyorum emin olun hiç bir kötü niyetim yok. İstanbula ilk gidişimde de Tem otoyu ziyaret edecem, bana sticker borçları var:)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 29, 2021, 21:30:07
Anıl Bey emin olun benim hiç bir kötü amacım yok. Kötü bir amacımın olduğunu düşünmeniz benim için gerçekten üzücü. Ben konuyu da uzatmak istemiyorum emin olun, bu konuyu açarken de böyle bir amacım yoktu gerçekten. Ama şöyle düşünün 30 küsür yaşında bir adamsınız ama başka kimseler neyi konuşup konuşamayacağınıza karışıyor. Bu biraz rahatsız etmiyor beni desem yalan olur. Belki mesleki yıpranmadır bu, zira günden güne daha çok hukuk devletine dönüştürülen (!) ülkemizde günden güne sesimiz kısılmaya çalışıyor diye agresifim belki de. Beni deli bir kardeşiniz olarak görün ve yazdıklarımı pek önemsemeyin. Ben yazarken önemsemiyorum çoğu zaman çünkü zaten. Forumda olmamam gerektiğini de düşünüyorsanız banlanmama gerek yok, söylenmesi yeterli. İstenmiyorsam durmamın hoş olacağını sanmıyorum, bun anlamda kendime saygım var. Ama dediğim gibi hakkımda örtülü olarak kötü amaçlarım varmış gibi düşünülüyor olması beni gerçekten üzer.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Aralık 29, 2021, 21:38:48 »
Beni gerçekten rahatsız eden bir şey yok. F1 vitesi de birlikte yapacağız inşallah. Benim tanıdığım hiç bir servis yapamaz zaten bunu, TEM otonun yapacağına inancım tam ama;)

Ben sadece bazen ortaya çıkan trajik hatta komik durumu biraz gıdıklıyorum. Adam 300-500 km öteden yazmış parça veya yağ vs lazım. Daha cevaplar verilmeden bende arkaplanda gerilim müziği çalmaya başlıyor. Ve gelip biri hiç sektirmeden Tem oto deyiveriyor. Tabi tilt olanlar oluyor bazen daha komik oluyor. Adam kendisine küfür edilmiş gibi saydırmaya başlıyor. Olan Tem oto personeline oluyor. Durduk yere ya kendilerini savunmak durumunda kalıyorlar ya da uzaktan sessizce takip edip yatışmasını bekliyorlar. Ben sadece bu kısır döngüyü ti ye alıyorum emin olun hiç bir kötü niyetim yok. İstanbula ilk gidişimde de Tem otoyu ziyaret edecem, bana sticker borçları var:)

İnsanlar bu kadar tavsiye ediyorsa memnuniyetleri yüksek olduğundandır.. Rahatsız olanlar tavsiyeyi dikkate almayabilir.. Bu devirde Tem oto gibi işini düzgün yapan, iyi niyetli insanları bulmak imkansıza yakın.. Hele oto sanayilerde.. Bence forumda böyle bir üyemizin bulunması bizim için şans,kıymetini bilelim..  :tamam:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 29, 2021, 21:39:55 »
Mutlu Bey Ufuk Beye herhangi bir saygısızlığım olmamıştır bence. Ayrı bir hukukumuz da oldu bugün itibariyle ancak detaylarını paylaşmam doğru olmaz pek. Kendisi böyle bir rahatsızlığı hissediyorsa bence bana iletirdi ve iletecektir. Ben diyaloga açık biriyim:) Sadece kendisine değil, burada bana yardım eden herkese ayrıca da çok minnettarım zaten

Mesaj Birleştirildi: Aralık 29, 2021, 21:43:06
F1de de dönüş yaptılar bana bu arada. Haklarını da inkar etmiş olmayalım. Özelden yazdılar. Çözecez onu da inşallah:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2021, 15:09:45 »
Ali bey, sadece biraz sivri dillisiniz amiyane tabirle o kadar. İçinizde bir kötülük olduğunu düşünmüyorum kesinlikle kendi adıma.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 30, 2021, 15:48:54 »
Ali bey, sadece biraz sivri dillisiniz amiyane tabirle o kadar. İçinizde bir kötülük olduğunu düşünmüyorum kesinlikle kendi adıma.

Avukatlıktan kaynaklanıyor sanırım :D
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2021, 16:18:25 »
Ali bey,

Gönlünüzü ferah tutun, eskiler hatırlar mazide bir Kemal Aksüyek abimiz vardı  :D Kilit, ban konusunda onun eline su dökemezsiniz  :rofl:

Hakikaten ya :lol: Araban arıza çıkarmaya görsün hemen sattırırdı  :rofl:
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 90000
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 30, 2021, 16:30:18 »
Yok yok Ali bey 180 derece döndünüz kabul edin bunu lol  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Aralık 30, 2021, 16:52:21 »
Teşekkürler yorumlar için, daha iyi hissettim:)

Fatih Bey muz cumhuriyeti liderinden feyz alıyorum. Maşallah öyle bir dönüyorki ümmet yetişemiyor:D

Mesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2021, 16:54:32
Selman 1.5 motora ve lpg ye takık olsaydı güzel rage atar mıydık karşılıklı bu arkadaşla onu merak ettim şimdi:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 31, 2021, 09:16:21 »
Teşekkürler yorumlar için, daha iyi hissettim:)

Fatih Bey muz cumhuriyeti liderinden feyz alıyorum. Maşallah öyle bir dönüyorki ümmet yetişemiyor:D

Mesaj Birleştirildi: Aralık 30, 2021, 16:54:32
Selman 1.5 motora ve lpg ye takık olsaydı güzel rage atar mıydık karşılıklı bu arkadaşla onu merak ettim şimdi:D

Diyeceği cevap, sat Honda al olurdu :lol:
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 31, 2021, 10:14:00 »
Diyeceği cevap, sat Honda al olurdu :lol:
Sat Corolla yı 2.0 lt Accord al. :)
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Aralık 31, 2021, 10:17:39 »
Bazen de direk "sat kurtul" derdi.. Kulakları çınlasın :lol:
2017 C-HR Hybrid Diamond