0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba 2011 corolla 1.4 d aracım 120.000 de Debriyaj alacağım debriyaj satarken hidrolik Rulman seçenekleri var.bu rulmanda değişmesi mi gerekir ?farklı marka rulmanlar var hangisini önerirsiniz?
Baskı + Balata + Hidrolik Rulman Parça Seçenekleri;Baskı + Balata + Hidrolik Rulman Orijinal: 5275₺Baskı + Balata Orijinal + Hidrolik Rulman Aisin: 5075₺Baskı + Balata Orijinal + Hidrolik Rulman TEN: 4375₺Baskı + Balata + Hidrolik Rulman Aisin: 3900₺ Baskı + Balata Aisin + Hidrolik Rulman TEN: 3200₺ şeklinde fiyat aldım.orjinal kullanmak daha mantıklı sanırım? üretim yılı önemli mi? birde şanzıman yağıda değişiyor sanırım bu debriaj setiyle birlikte ?
Aisin markasının orjinal Toyota'ya üretimi ve piyasaya üretimi olmak üzere iki baskı balata setinin olduğunu öğrendim. İkisi arasında 2.000 TL gibi ciddi bir fark var. Fiyatı uygun Aisin ile Orjinal aisin arasında büyük bir fark var mıdır? Hangisini almalıyım?
Debriyaj değişirken şanzıman yağı değişmemli mi? 45 bin km oldu şanzıman yağı değişimindeMesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2021, 14:47:11TOYOTA zonguldak ereğli servisi 6440 TL debriyaj değişimi için istediği ücret.