Gönderen Konu: toyota corolla 2021 dream mds hız kesme  (Okunma sayısı 1604 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Merhaba Ben Doğan
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '21
  • 1 kere teşekkür etti
toyota corolla 2021 dream mds hız kesme
« : Aralık 23, 2021, 12:09:03 »
Merhaba ,

Öncelikle forumda böyle bir konu var mı bilmiyorum, bulamadım o yüzden açtım. 2021 toyota corolla dream mds kullanmaktayım aracım daha 11.500 Km bu Km ye kadar yüksek hız denemedim bugün sabah işe giderken otobanda bir denemek istedim ve denedim araç xxx KM hıza ulaştı ve dahada hızlanmadı (Düz yol rampa felan yok) sanki dahada gitmek istiyor ama gidemiyormuş gibiydi,sanki birşey tutuyormuş gibi bir durum vardı (araç xxx KM hızla giderken kendini öne atıp duruyordu tekleme gibi) böyle bir deneyim yaşayan var mı? ayrıca vitesi o hızda giderken manuel e aldım vites 8 deydi. Atacak 2 vitesi olup xxx KM hızda sabit kalması biraz garibime gitti. Araçta hız kesici gibi bir durum olabilir mi. değerli görüşlerinizi almak istedim.Teşekkürler.

NOT : TRAFİK KURALINA UYMAYI BENDE BİLİYORUM , SİZDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİM. BİLGİ ALMAK İÇİN FORUM AÇMIŞSINIZ RTÜK GİBİ SANSÜR KOYUYORSUNUZ BU HIZA BİLİNÇLİ OLARAK ULAŞTIM. VE SADECE BİLGİ ALMAK İÇİN AÇTIM KONUYU. DENEME AMAÇLI BU HIZA ÇIKTIĞIMI DA BELİRTTİM.BİLGİSİ OLAN BAŞINA GELEN VAR İSE PAYLAŞMAK İSTEDİM AMAÇ BUYDU. KONUYU KAPATABİLİRSİNİZ......

Not: Trafik kurallarına uyalım!
Doğan Palo

Toyota Club Türkiye

toyota corolla 2021 dream mds hız kesme
« : Aralık 23, 2021, 12:09:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla 2021 dream mds hız kesme
« Yanıtla #1 : Aralık 25, 2021, 15:28:30 »
Ben de rahatsızım sansürden. Çocuk değil kimse bence. Bende de belirttiğiniz hızda aynı durum olmuştu. Limitlenmiş herhalde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 25, 2021, 20:46:46 »
iyi akşamlar öncelikle yazmış olduğunuz hızı göremedim. ama ben kendim 200 km hız bastım bir sıkıntı yaşamadım. belki sizinki daha fazladır bilemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 25, 2021, 20:55:29 »
Bu uyguladığımız sansür değil, üye olurken bir üyelik sözleşmesi onaylıyorsunuz, bu sözleşmeyi uyguluyoruz.

Bahsettiğiniz bilgiyi alabilirsiniz forumda, ama bu şekilde değil. Kilitlenmiştir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler