Merhaba ,
Öncelikle forumda böyle bir konu var mı bilmiyorum, bulamadım o yüzden açtım. 2021 toyota corolla dream mds kullanmaktayım aracım daha 11.500 Km bu Km ye kadar yüksek hız denemedim bugün sabah işe giderken otobanda bir denemek istedim ve denedim araç xxx KM hıza ulaştı ve dahada hızlanmadı (Düz yol rampa felan yok) sanki dahada gitmek istiyor ama gidemiyormuş gibiydi,sanki birşey tutuyormuş gibi bir durum vardı (araç xxx KM hızla giderken kendini öne atıp duruyordu tekleme gibi) böyle bir deneyim yaşayan var mı? ayrıca vitesi o hızda giderken manuel e aldım vites 8 deydi. Atacak 2 vitesi olup xxx KM hızda sabit kalması biraz garibime gitti. Araçta hız kesici gibi bir durum olabilir mi. değerli görüşlerinizi almak istedim.Teşekkürler.
NOT : TRAFİK KURALINA UYMAYI BENDE BİLİYORUM , SİZDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİM. BİLGİ ALMAK İÇİN FORUM AÇMIŞSINIZ RTÜK GİBİ SANSÜR KOYUYORSUNUZ BU HIZA BİLİNÇLİ OLARAK ULAŞTIM. VE SADECE BİLGİ ALMAK İÇİN AÇTIM KONUYU. DENEME AMAÇLI BU HIZA ÇIKTIĞIMI DA BELİRTTİM.BİLGİSİ OLAN BAŞINA GELEN VAR İSE PAYLAŞMAK İSTEDİM AMAÇ BUYDU. KONUYU KAPATABİLİRSİNİZ......
Not: Trafik kurallarına uyalım!