0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Porya ile alakalı olsa tiz uğultu gibi bir ses çıkartır diye biliyorum ama öyle birşey de yok
Özellikle baktırtmadık ama 4bin km'de ikince defa bakıma giriyor araç. Bundan 20bin km kadar önce de arka iki teker rulmanı değişmişti zaten ama yinede özellikle baksın diyorsanız ustalara söyleriz bakarlar
Allah Allah bu ne tavır şimdi? Araç şu an Toyota sonkarda yetkili servisten çıkart maslağa götür diyorsun! Anladık siteye sponsor olmuş adamlar ama gözümüze gözümüze sokmanıza gerek yok.
Kusura bakma ben yetkili servise bırakılan arabalarla ilgili soru sorulamayacağını bilmiyordum
Valla bir gün biri patlayacak bu TEM OTO muhabbetine diyordum oldu işte:)
Patlayacak birşey yok. Güvenilir Toyota'dan anlayan bildiğimiz Ufuk bey var da ondan. Ankara'da olanlara da forumda sponsor olmasa da başka bir yeri öneriyoruz mesela. Bilinmedik yerlere gidip deneme tahtasına dönüp bir de üstüne sorunu çözülmeden tonlarca para harcayan çokça örnek var. İyilikten maraz doğuyor maalesef.
Merhabalar,Ankara'da önereceğiniz güvenilir yerleri paylaşırsanız sevinirim. Ben Dörtnal Toyota'ya giderim ancak başka tekliflere de açığımdır.